Finne tilbake til deg selv? Puste fritt og rolig i et stort og åpent landskap. Tenke klart. Se litt lenger. Sanke blanke dager og lyse netter.

Northern Time Out

Nøkkelen til et godt liv ligger i å leve mest mulig på sitt eget gode balansepunkt. I en hektisk hverdag er det dessverre lett å miste kontakten mellom den ytre og den indre delen av seg selv. Vi må øve oss på å skape vårt eget gode balansepunkt. 

Les mer om opplevelseskonseptet Northern Time Out.

Bodø/Salten, den nordnorske flytsonen

Rydd plass for ro og gode øvelser og opplevelser på noen av Nord-Norges aller fineste plasser der vertskapet hjelper deg å finne roen, trene kroppen og pleie sjelen. Disse stedene fra Kjerringøy i nord til Meløy i sør er steder som tilbyr atmosfære og opplevelser som hjelper deg å få kropp og sjel til å henge sammen. 

Nedstressing og opplading i fin natur

I vår tid er ro og hvile nærmest blitt en kunst, i hvert fall noe man må planlegge og sette av tid til. Ofte hjelper det å reise bort for å klare å koble helt av, for å senke skuldrene raskt og tenke på noe annet enn det hodet er fyllt av til daglig. Disse opplevelsene og turene er laget med tanke på å gi deg god avslapning og påfyll av energi for både kropp og sjel.

Her finner du Ro og hvile i sommer :-)

Skap deg et indre rom!

Noen av oss trenger å gå dypere inn i oss selv for å lade opp og for å finne ro og harmoni. Det handler om å skape et rom i seg selv for å tenke de lange tankene eller å kunne tømme hodet gjennom yoga eller meditasjonsøvelser. Disse opplevelsene er laget for deg som vil kjenne at kropp og sjel henger sammen. De  finner alle sted i gode fysiske rom og i en natur som egner seg spesielt godt for indre reiser.

Her finner du din Retreat-ferie i sommer :-)

Fyll opp tanken!

Man kan sikkert få god hvile gjennom å ligge stille på en strand en uke. Vi tror likevel at en kombinasjon av bevegelse i vakker natur og frisk luft, deilig mat og drikke og hvilestunder med utsikt, gir fysisk energi og mentalt påfyll som varer mye lenger. Disse opplevelsene tar livsfilosofien "aktiv nytelse" på alvor. 

Her finner du Aktiv nytelse i seommer :-)

Tren deg sprekere!

Drømmer du om å reise bort og få trene og være i bevegelse hele dagen? Vil du forbedre formen eller lære en ny treningsform? Bygger du deg opp til en konkurranse? Eller synes du bare trening i fin natur er morsomt og givende? Da er i så fall disse opplevelsene myntet på deg.

Her finner du din Treningsferie i sommer :-)

Mer informasjon om reisen hit

Bodø og Salten har en natur svært få storbyer og regioner kan oppvise. Her venter opplevelsene på deg rett utenfor døra. Pust dypt og begynn gjerne på reisen mot ditt perfekte balansepunkt allerede nå. God tur til www.visitbodo.com