Aktive naturopplevelser utenfor Tromsø

Velkommen til Explore the Arctic! Vi er en liten aktivitetsbedrift med 15 års erfaring i å tilby friluftsaktiviteter rundt Tromsø. Vi er her fordi vi gjør det vi elsker og elsker det vi gjør. Så la oss oppdage Nord-Norge sammen og la oss utforske arktis.

Sesong

Hele året

Vanskelighetsgrad

Lett

Varighet

3-10 timer

Kystkultur

Bli med på og opplev den rike kystkulturen i området. De mange små landsbyene ved fjordene har historier fra et tøfft liv. Vi har samlet historiene direkte fra folk som har levd et langt liv her i fjorden, og sammen med det lokale teaterlaget Sadio Nor, vekket vi historiene til liv!

Guidede fisketurer

Du er hjertelig velkommen til å oppleve våre eventyrlige fisketurer med en erfaren fiskeguide i de fiskerike områdene utenfor Kvaløya. Så gjør deg klar for et ekte eventyr! Vi tilbyr turer i ulike lengder og nivåer. Avhengig av din tidligere erfaring og dine ønsker, vil vi skreddersy en tur som er personlig for deg.

Midnattssol fjord cruise

Den arktiske sommeren er kort, men desto vakrere. Å cruise rundt i midnattssolen omgitt av små øyer, fjorder og arktisk dyreliv er virkelig en vakker opplevelse. Under turen vil du lære om historien til de små tettstedene ved kysten og det unike dyrelivet på Kvaløya med bland annet lundefugl, havørn og vis vi er heldige også hval og sel.

Fra hav til fat

Når prøvde du sist noe spennende med en gruppe venner eller kollegene dine? Bli med på en guidet tur med en erfaren fiske guide for å lære havsfiske, filetering og hvordan du forbereder fangsten. Vi lærer deg alt du trenger å vite, så bekymre deg ikke hvis du aldri har prøvd havfiske før. Dagen starter med en fisketur på 3 timer på naturskjønne Kattfjord. Når vi kommer tilbake til land, er grillen klar, og vi forbereder dagens fangst sammen. Hvis været tillater det, nyter vi middag på kaia, hvis ikke, vil vi nyte det inne i salongen ved peisen.

På våre turer legger vi vekt på å bringe våre gjester til gode steder for fotografering. I tilfelle du ikke er en erfaren fotograf selv, hjelper vi deg gjerne med innstillingene. Bilder tatt av oss under turer er inkludert i prisen.

Foto: Explore the Arctic

Håper å se deg snart!

Explore The Arctic

Våre kvalifiserte lokale guider gir unike og uforglemmelige opplevelser med en personlig touch.