Familiepakke med overnatting på Thon Hotel Lofoten og fisketur på Lofothavet

Velkommen til Thon Hotel Lofoten, her sjekker dere inn på et stort rom med plass til hele familien. Hotellet ligger sentralt i Svolvær, med nærhet til restauranter, butikker og kun få minutters gange til kaipromenaden i byen.

Sesong

Sommer

Varighet

2 dager

Dag 2 starter med vår prisbelønte frokost. Etter hvert gjør dere dere klare til fisketuren på Vestfjorden, som inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang på en autentisk fiskeskøyte.

Turen starter tidlig på formiddagen og etter opplevelsesrike timer på havet, har dere fortsatt mye igjen av dagen til å utforske Svolvær eller ta en kjøretur til sjarmerende Henningsvær.

Den siste dagen hos oss byr på flere muligheter. Sov lenge og nyt en sen frokost – eller stå opp tidlig og dra på tur på før en eventuell hjemreise.

Turen opp sherpatrappen passer for både små og store, på toppen har man fantastisk utsikt over Svolvær og områdene rundt, det er laget fine benker langs trappen, så det er muligheter for pustepauser. Eller man kan ta turen ut på moloen, helt ytterst i innseilingen til Svolvær havn, der ser man «Fiskerkona» som står og skuer utover Vestfjorden.

Familiepakke med overnatting på Thon Hotel Lofoten og fisketur på Lofothavet

2 overnattinger (2+2) i Familierom på Thon Hotel Lofoten
Fisketur for 2 voksne og 2 barn, 4 timer
Prisen inkl. også vår prisbelønte frokost

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, ved ledig kapasitet, på Thon Hotel Lofoten, i perioden 1/6 – 29/8-2021