Fisketur i Lofoten med World Sea Explorer

4 timer med små grupper på stor yacht

Sesong

Mars til september

Vanskelighetsgrad

Lett

Varighet

4 timer

Fiske i Lofoten er populært fordi det er så mange gode fisk som lett blir til dagens ferske fangst! På denne fisketuren får du opptil 14 andre personer som vil bli ledet av vårt vennlige og profesjonelle mannskap. Det er 2 ytre dekk og en stor salong inne der du kan fylle på gratis kaffe og kaker, eller få kjøpe andre forfriskende sommerdrikker å nyte på dekk.

Vi tilbyr en redusert pris for barn i alderen 3-12 og babyer i alderen 0-2 år er gratis! Denne 4-timers turen er også flott for alle som ønsker å ta en båttur, men ikke vil fiske. Det er toalett ombord og flotte staselig salong med Wi-Fi. Velg den beste foto muligheten din med Lofoten-veggen, vennene dine, familien, den vakre naturen og båten og alle fiskearter. Vi hjelper med å filetere fisken du fanger, slik at du kan tilberede den fersk når du kommer tilbake fra ferien.

Vestfjorden er inngangsporten fra Atlanterhavet til det indre kystområdet over polarsirkelen. Noe av det marine livet som kommer til dette området i tillegg til torsk, makrell, sild, pollock og kveite er lundefugl, marsvin, hval, havørn og andre trekkfugler.

Ombordstigning starter 10 minutter før avgangstid. S / Y Stella Oceana ligger ved Svolvær havn ved servicehus brygga. Alle nivåer av fiskeopplevelse er velkomne. Kom forberedt med en jakke i tilfelle værmeldingen endres.

Inkludert i denne turen er fiskeutstyr, kaffe, te, kaker og vann.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at du tar en fisk, men vi tar deg til de mest kjente fiskeområdene!

Fisketur i Lofoten med World Sea Explorer

Unn deg en uforglemmelig sommer i Lofoten med venner og familie på en fisketur fra Svolvær på en stor yacht.