Forelsket for evig i Svalbard

Arktisk villmark. Arktiske eventyr. Eksotiske Arktis. Skal du oppleve mektige Svalbard må du ut. Bli med oss ytterst i vest – der hav møter himmel, fjell møter tundra og du møter en unik del av Norge.

Sesong

Sommer/høst

Varighet

3 dager

Vanskelighetsgrad

Lett

– Ikke lenger, her stopper vi. Guiden vår tegner en strek i sanden, en trygg markering mellom oss og tonnevis med hvalross. Store, brune kropper ligger tett. Det gryntes og kjempes om den beste plassen. Noen meter ut i havet dukker et nysgjerrig hode med staute hoggtenner opp, plass til meg tro?

Spektakulær natur

Etter en smakfull frokost i den hyggelige spisesalen ved Isfjord Radio Hotel, har vi gått mellom isblått hav og mektige fjell mot Båtodden. Vi har møtt vakre Svalbard-rein som feter seg opp på den spede floraen, og nesten tråkket i ærfuglens rede. Vi har lyttet til guidens utømmelige kunnskap om det arktiske, og ikke minst har vi holdt et årvåkent blikk på naturen rundt oss. Er den her ute? Kongen av Arktis?

Mat i verdensklasse

Isfjord Radio ligger vakkert plassert ytterst på Kapp Linné. En perle i vest, som opprinnelig ble bygget som radiostasjon i 1933. Nå er de gamle bygningene gjort om til et nydelig hotell, der Halvor Bakke har skapt et delikat interiør og hvor kjøkkensjef Rogier Jansen tryller frem mat i verdensklasse basert på lokale råvarer.

Arktisk spa

Her er vi så tett på de arktiske opplevelsene som det er mulig å komme. I rib over fjorden til fuglefjell og isbre. Over tundra og elver mot majestetiske topper. Rundt bålet på tunet under midnattssolen, og i badstuen Kokeriet med panoramavinduer mot ishavet. Svømmer en hval forbi? Tar du utfordringen og kaster deg i polarbølgene?

Svalbard og Arktis er ekte, nære og store opplevelser. Spesielt hvis du blir med oss ut i villmarken. Midt i stillheten. Midt i villmarken. Under midnattssolen.

3-dager villmarkshotell

Eksotiske Svalbard.