Glamping (glamorøs camping) – Fiskeværet Hovden

På yttersida av Bø i Vesterålen ligger Fiskeværet Hovden som en knyttneve ut mot storhavet. Her får du oppleve kystkultur i et levende fiskevær, nærhet til natur og naturkrefter og et inkluderende lokalsamfunn som for tiden består av fjorten fastboende.

Sesong

Sommer

Hovden er beriket med tre sandstrender, et vilt og vakkert landskap med flotte turområder, fjell og lukta av ramsalt hav og tørrfisk. Det åpne landskapet mot storhavet gir raske og skiftende værforhold og bidrar til spektakulære naturopplevelser og kontraster og er et yndet sted for vandring og fotografering.

Dette er stedet for rekreasjon, inspirasjon, til begeistring, aktive eller langsomme opplevelser.

I juni, juli og august tilbyr vi glamorøs camping i seks canvastelt ved en vakker hvit sandstrand, bak Storhavet kafé.

Vi tar det beste fra naturopplevelsen med camping, kombinerer det med moderne fasiliteter og det lille ekstra. Våre canvastelt er koselig innredet med dobbeltseng, dyner, gulvtepper, elektrisitet, vifteovn og wifi. To nybygde baderom med dusj og toalett disponeres av gjestene i glampingen.

Overnatting i glampingteltene er et tilbud beregnet for voksne, men vi prøver i perioder å tilrettelegge for at også større barn i følge med en voksen, i samme telt, skal få muligheten. Det må da bookes direkte. Dyr er ikke tillatt.

På Storhavet kafé serveres en god og hjemmelaget frokost. Her kan du også bestille lunsj og middag.

Ta gjerne direkte kontakt for tilbud og leie av glampingtelt, eller bestill via booking.com.

Velkommen til Fiskeværet Hovden – et paradis på yttersida av Bø i Vesterålen.

Fiskeværet Hovden

Her får du det beste fra naturopplevelsen med camping, kombinert med moderne fasiliteter og det lille ekstra. Canvasteltene er koselig innredet med dobbeltseng, dyner, gulvtepper, elektrisitet, vifteovn og wifi. To nybygde baderom med dusj og toalett disponeres av gjestene i glampingen.
På Storhavet kafé serveres en god og hjemmelaget frokost, Her kan du også nyte lunsj, kaker, god drikke og middag.