Foto: Brimexplorer.com

Henningsvær Dinner Cruise

Etter en lang dag med opplevelser og turer er en After Hike til Henningsvær den perfekte avslutning på dagen. Vår stillegående hybridelektriske båt tar deg med på et stille kveldscruise fra Svolvær til Henningsvær hvor vi besøker et av Norges mest pittoreske fiskevær og nyter midnattssolen i en rolig atmosfære på dekk.

Sesong

Mai – september

Vanskelighetsgrad

Lett

Varighet

4 timer

Webside

brimexplorer.com

Vi ønsker deg velkommen om bord fra kaia i Svolvær, og ikke lenge etter at vi har lagt fra kai vil Lofotens bratte klipper og skarpe tinder komme frem i horisonten. Du nyter mens våre guider vil fortelle historier fra fisket i Vestfjorden og hvordan naturen og dyrelivet har utviklet seg. Hvis forholdene legger til rette for det sjøsetter vi vår blueeye undervannsdrone for å ta en nærmere kikk på livet under overflaten. Her finner vi krabber, sjøpinnsvin og andre arter som har vært viktig for befolkningen i nord.

Overfarten til Henningsvær tar en times tid litt avhengig av vær og vind. Du nyter utsikten fra soldekket hvor midnattssol og lokale smaker fra vår BrimBar gir den ultimate lofotopplevelsen. Er det kaldt trekker vi inn i våre oppvarmede sittesoner eller i panoramasalongen på øverste dekk.

Henningsvær Dinner Cruise

Bli med på et stille kveldscruise fra Svolvær til Henningsvær.