Rune Lund

Ta jobben med på Workation til Hovedkontoret og Skrova

Skrova er som en trådløs lader midt i Vestfjorden som på mystisk vis fyller batteriet ditt opp, bare ved at du setter føttene dine her. Om det er nærheten til havet, den påtrengende idyllen eller å være omringet av havet på alle kanter som gjør det – arbeidsroen trenger seg på og lufta dirrer av tilfredshet.

Sesong

Hele året

Adresse

Randebekken 9B
8320 SKROVA

Web

Hovedkontoret.no

Vanskelighetsgrad

Superlett og vanedannende

Legendariske Skrova er nærmere enn du tror. Reiser du hjemmefra på morgenen, kan du parkere tøflene her på kvelden, uansett hvor i landet du befinner deg.

 Den hjemmekoselige coworken i 2 etg i den gamle barnehagen henvender seg til deg som ønsker å bo og jobbe kortere/lengre perioder i Skrova. Vi kombinerer kontor og bo-fasiliteter og du kan velge mellom flere overnattingssteder på vår hjemmeside. Lokalene gir behagelig armslag for rundt 6-10 personer og passer derfor også godt for grupper eller en «ut av kontoret opplevelse» i forbindelse med idéprosess, prosjekter, eller oppstart.

Bytt kontor for en dag

Å bytte kontoromgivelser for en dag kan være bra for kreativiteten og gir deilig feriefølelse i tillegg. Unn deg en dagstur til SKrova og kombiner fredagskontor på Hovedkontoret med ukeslutt eller et galleribesøk.

 Skrova er stedet der freden er påtrengende og hverdagslivet er ukomplisert. Gå for the real deal i en tid man har utviklet apper for å spille av bølgesus og det hver dag lastes opp tusenvis av Youtube-videoer to help you relax. Kan det ha noe med at vi trenger natur å gjøre? At vi trenger litt mindre styr og litt større horisont? Hvorfor ikke bare dra rett til kilden, der roen er så påtrengende at du ikke visste hva som traff deg før skuldrene henger og dingler og smilet krøller seg oppover?

 – Der roen er så påtrengende at du ikke visste hva som traff deg før skuldrene henger og dingler og smilet krøller seg oppover.

Workation – en herlig kombinasjon

Vi kan skreddersy det perfekte oppholdet for deg og dine gjester. Her står opplevelser, aktiviteter, kortreist mat og god service i fokus. Dere bor på rorbuer, i hus, eller mer fasjonable rom og suiter, spiser på restaurantene og gjør det dere drømmer om. Kombiner genial avkobling med makeløs arbeidsro!

 Aktiviteter i og rundt Skrova

Tar du deg selv eller teamet ditt med til Hovedkontoret for en dag eller en periode, kan du hive snøret ut i lunsjpausen og fortsatt ha arbeidsdag igjen etter å ha dratt i land dagens middag. Særlig skreifisket i mars og april får det til å koke rundt Skrova. 

Snakk med Ritha på Hovedkontoret så lager hun til en kombinasjon av avslapping og aktivitet som passer akkurat for deg


 Hopp i kajakken og gå i land på kritthvite strender. Unn deg et besøk på Skrova Fyr og restauranten der på sommerstid.

Ta turen opp på Skrovafjellet, en akkurat passe lettbeint tur som gir full uttelling med 360 graders utsikt. Hele Lofotveggen viser seg fram og du ser rett over til Steigen og Hamarøy. 

Besøk det gamle kystfortet med historisk sus som ble reist av tyskerne under andre verdenskrig. Her ligger kanonene ennå i terrenget. 

Lei en olabil eller øysykkel og ta runden i den utendørs fotoutstillingen til Skrova Outdoor Photospot, eller sjekk ut hva Galleri Skrova har på utstillingskalenderen. 

Restaurantene ligger i havna og tilbyr både treretters meny og enkle retter. I Skrova kan du spise kortreiste retter og det beste av hvalkjøtt og fisk. 

– Arbeidsdagen blir aldri det samme igjen etter dette! 

 Øylivets velsignelse

Forskning viser at naturopplevelser og natur påvirker oss på måter som ikke riktig helt kan forklares. Blodtrykket senkes og overskuddet kryper innpå. Det høres kanskje rart ut, men øylivets begrensninger er de aller største velsignelsene. Hverdagen befries fra alle valgene og mulighetene, og du flyttes over i nuet og det du har foran deg. Ferga går når den går, og butikken stenger når den stenger. Og havet er så uendelig stort, fint og farlig. 

Hovedkontoret tilbyr klippekort for dem som har behov for kontor av og til. Enten du vil komme utover på ukeslutt og Fredagskontor eller du er bedriftsleder og vil tilby noe fint for dine medarbeidere. © Malebarisk


Trenger du litt mindre styr og litt større horisont?

Bare du rekker ferga eller hurtigbåten hit så ordner vi med resten!