Hverdagsluksus for to

Du har drømt lenge om å reise til ett av Nord-Norges vakreste destinasjoner – Lofoten. Lofoten Rorbuhotell ligger i Sørvågen, Moskenes og her kan du oppleve alt Lofoten er kjent for. Drømmehelgen er nærmere enn du tror.

Sesong

Hele året

I Sørvågen har vi samlet alt du trenger for oppholdet ditt: hotell, rorbu og restaurant. Ved ankomst får du en flaske med bobler, 3-retters middag hos Havet restaurant og en god natt søvn i et lekkert dobbeltrom. Du får selvfølgelig servert deilig frokost neste dag. Like utenfor døren har du et hav av utendørsaktiviteter.

Å bo på et fiskevær ulikt andre steder i Norge. Fra første åndedrag vil du oppleve frisk luft fra havet. Omgivelsene er omkranset av storslått natur og det gjør noe med deg å hvile øynene på Lofotveggen majestetiske tilnærming. Langs brygga ved Lofoten Rorbuhotell kan du se gamle rorbuer i tradisjonell trearkitektur. Noen av disse brukes i dag som feriehytter, mens andre fortsatt brukes av profesjonelle fiskere etter sitt opprinnelige formål.

Du står i et nav av natur- og kulturopplevelser. De kjente attraksjonene står i umiddelbar nærhet. Dagstur til sherpatrappene opp til Reinebringen eller 5 minutters kjøretur til Å, stedet du kan se ut til én av verdens sterkeste malstrøm: Moskstraumen. Hos oss står også kulinariske mattradisjoner i fokus – her serverer vi det beste fra Nord, det beste fra havet.

Ta fri fra hverdagen, unn dere noe ekstra, ta vare på hverandre og opplev hverdagsluksusen fra Lofoten.

Lofoten Rorbuhotell drives av Mariann Benonisen og Stein-Tore Johansen. Begge kommer fra fiskefamilier og har gjennom lange tradisjoner tatt vare på det havet og naturen kan tilby. Gjestfrihet, gleden og kjærligheten til mat og lokale tradisjoner er garantert hos oss og du er hjertelig velkommen til å smake på alt Lofoten har å by på.

Lofoten Rorbuhotell

Pakken inkluderer
– Overnatting 2 døgn i dobbeltrom
– Rykende fersk frokost
– Selvsmurt nistepakke med påfyll av varm drikke på termos
– 3-retters middag hver kveld
– Afterhike snacks
– En flaske bobler ved ankomst

Pakkens detaljer
– Dobbeltrom med flatskjerm TV
– Queen size senger fra Jensens
– Badekåpe og tøfler på rommet
– Fruktfat
– Flaske med bobler ved ankomst
– Gratis høyhastighets wifi
– Sen utsjekk