Idyllisk opphold i glassiglo og feriehus på Spåkenes

Sov under midnattsola i avkjølte glassigloer. På dagtid er det mulig å berike opplevelsen med å ta en avslappende tur på elsykkel til Spåkenes Kystfort eller utforske Lyngenfjorden i båt eller kajakk.

Sesong

Hele året

Hos Lyngen North bor du komfortabelt og trygt. Ta med deg vennegjengen, kjæresten eller familien og opplev noe av den flotteste naturen Norge har å by på. Etter en aktiv dag i fjellet eller på fjorden kan dere nyte en bedre middag servert i Restaurant Solvind, i bakkesiden like ovenfor glassigloene.

Spåkenes har lenge vært en yndling blant landskapsfotografer. Det finnes utallige lokasjoner å ta flotte bilder av landskap, dyreliv og historiske byggverk.

En kort vandretur unna ligger Spåkenes Kystfort fra 2. verdenskrig som er åpent for allmennheten og byr på en lærerik og spennende opplevelse for hele familien. Mange av bunkersene tyskerne bygde, er fortsatt mulig å utforske trygt fra innsiden. Et besøk innom Spåkenes Kystfort kan gjerne kombineres med en lengre vandretur til Storhaugen (1142moh) eller en litt kortere tur til Dalberghytta.

Har du leiebil er det også mulig å delta på mange spennende aktiviteter i Lyngenfjordregionen, slik som omvisningstur på Aurora Spirits, elvebåttur i Reisa Nasjonalpark m.m.

Lyngen North

Spektakulær overnatting i Nord-Norge.