Kongekrabbesafari

De gamle sjømennene pleide å kalle Barentshavet – hjemmet til disse enorme (smakfulle) skapningene – som ‘Djevelens dansegulv’. Er du nysgjerrig på å høre hele historien hvorfor? Bli med oss på tur!

Sesong

Hele året

Varighet

2,5 time

vanskelighetsgrad

Lett/middels

Vår varme cabincruiser båt “MS Ellinor” har plass til 8 gjester ombord, lounge inne og god plass på dekk for å nyte landskapet og hjelpe oss ved å trekke opp kongekrabbeteinene. Vi cruise langs en fjellside som pleide å være et aktivt sted under 2. verdenskrig for å spionere tyskerne – og vi kan fremdeles se noen huler der folk pleide å gjemme seg. Våre lokale guider har mange interessante historier fra disse tider og deler noen av dem med dere!

Det er også veldig vanlig å se ørner, sel og noen ganger til og med hval – ettersom de har fulgt sild nær Båtsfjord. Vårt hovedfokus er fremdeles å få litt lunsj som kan nytes – så vi besøker krabbeteinene og henter opp dagens fangst – og tar den tilbake til hotellet, hvor vår kokker tilbereder dere et måltid dere sent vil glemme!

Foto: Båtsfjord Brygge

Kongekrabbesafari

Dette er en spennende tur med komfortable, varme cabin cruiser – hvor dere får høre noen fine historier fra fortiden, se fantastisk rå natur og selvfølgelig – på slutten av turen kan dere nyte dagens fangst, som er fersk sjømat fra verdensklasse!