Lengter du etter inspirasjon?

Foto: christoph@bouvier.eu. All rights reserved.

På ei øy i havgapet, uten biler, butikker og stress, står et fyr med tre gjesterom og venter på deg. Alle rom med storslått utsikt til havet og Lofoten. Enkelt. Komfortabelt. Miljøvennlig. Eksklusivt. På Litløy Fyr kan du ta med deg dine beste venner eller din nærmeste familie og oppleve magiske øyeblikk i vill natur.

Sesong

Hele året

Litløy Fyr er en perfekt plass å bare være til stede og finne inspirasjon. På fyret er det et team som ordner båttransport ut til fyrøya, lager alle måltid og tilrettelegger naturopplevelser, slik at du kan følge ditt eget tempo og puste dypt.

De fleste gjestene som kommer hit ønsker å bli her noen dager, slik at de får tid til å lande og ta innover seg naturen, lufta og lyset. Sommeren er det midtnattsola vi ser etter. Høst og vinter er det nordlyset.

Vi har havkajakker til gjestene og veileder de som ikke har så mye erfaring med kajakkpadling. Det er nydelig å padle mellom holmene og skjæra her ute i stillhet, med bare naturlydene rundt seg, sier fyreieren. Hun legger til at de også tilbyr vandring med historiefortelling blant kystkulturminner helt tilbake til steinalderen.

Litløy Fyr

På Litløy Fyr kan du ta med deg dine beste venner eller din nærmeste familie og oppleve magiske øyeblikk i vill natur. Vi har tre dobbeltrom med storslått utsikt til havet og Lofoten.