Luksuriøst opphold på Thon Hotel Svolvær

Velkommen til vårt nye hotell i Svolvær, når du åpner døren til Suiten vil utsikten dra deg mot vinduene.

Sesong

Varighet

Her ser du fjell og hav og du kan bare glede deg til å oppleve naturen på nært hold. På kvelden møter dere opp på flytebryggen utenfor hotellet og blir tatt med på en 2-timers kajakktur rundt i skjærgården rund Svolvær havn. Nyt kvelden og stillheten fra kajakken, det er en fantastisk opplevelse å padle i det magiske kveldslyset, det blir jo ikke mørkt på natten i Lofoten.

Dag 2 starter med en deilig frokost. Etter hvert gjør dere dere klare til fisketuren på Vestfjorden, som inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang og kaffe ombord på en autentisk fiskeskøyte.

Etter opplevelsesrike timer på havet, vil dere bli tatt imot av en av våre kokker som vil vise hvordan man fileterer og sammen med dere gjøre fangsten klar til kveldens måltid.

Ettermiddagen kan nytes i badstuen på flytebryggen rett utenfor hotellet. Senere på kvelden vil dere få servert en 5-retters sharing-meny i hotellets restaurant, som ligger i 1. etasje på hotellet, maten er kortreist og smakfull og dere vil blant annet nyte selvfanget fisk.

Den siste dagen byr også på flere muligheter. Sov lenge og nyt en sen frokost – eller stå opp tidlig og dra på tur før en eventuell hjemreise. Vi anbefaler turen opp sherpatrappen i Svolvær, her får man opp pulsen og på toppen har man en fantastisk utsikt over Svolvær og områdene rundt.

Luksuriøst opphold på Thon Hotell

Luksuriøst opphold på Thon Hotel Svolvær for 2 personer med bl.a. overnatting i suite, kveldspadling, fisketur, filetering av egen fangstog 5-retters middag inkl. i prisen.

Dette inngår i prisen (for 2 personer):
2 overnattinger i Suite på Thon Hotel Svolvær
Fisketur i Vestfjorden, 4 timer
Kveldstur i kajakk, 2 timer
Filetering og klargjøring av fisk, sammen med en kokk i hotellets eget fiskebruk
5-retters sharing-meny (eksl. drikke), med bl.a. selvfanget fisk i Bistro Bassit
Tilgang til badstue på flytebrygge rett utenfor hotellet
Prisen inkl. også vår prisbelønte frokost.

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, ved ledig kapasitet på Thon Hotel Svolvær, i perioden 2/7 – 29/8-2021.