Marmelkroken

-en landbruksbasert reiselivsbedrift som tilbyr overnatting, mat og naturopplevelser.
Her bor man midt i naturen, tett på et yrende fugleliv, storhavet, fjæra og fjellet.

Sesong

Sommerkafé åpent juni og august. Overnatting, bespisning og opplevelser hele året ved forhåndsbestilling.

Havet, Strandenger og steinfjære full av liv, og en lang rekke fuglearter. Kulturmark, krattskog, myrer, bjørkeskog med små bekker, tett granskog og fjell. Et mangfold som byr på matauk, høsting og store naturopplevelser i naturskjønne og storslåtte omgivelser på yttersia av Andøya.
Her kan du oppleve og utforske, eller bare senke skuldrene og falle til ro.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting i lyse og trivelige dobbeltrom med frokost inkludert. Vi har også ei leilighet og ei flott familiehytte med selvhushold om man foretrekker det. Alle våre overnattingsenheter har eget bad og egen inngang, de fleste med ei fantastisk utsikt mot storhavet og midnattssola på yttersiden av Andøya.

Mat av lokale råvarer

Vi tilbyr både frokost og middagsservering.
Vårt kjøkken strekker seg langt for å møte dine behov og vi er stolte av å tilby en meny baserer på gode smaker av lokale råvarer – ofte sanket, dyrket av Marmelkrokens ansatte eller hentet hos lokale produsenter. Frokost er inkludert når du booker dobbeltrom hos oss, men kan bestilles ekstra om man bor i selvhusholds enhet.

Nærturer for fugl og naturopplevelser

Vi slår turstier, bygger gapahuker og sitteplasser som vil gi gode nærturmål for deg og din familie. Her kommer du tett på et yrende fugleliv og unik natur. Samtidig som at vi er en god base for å oppleve Andøy og Vesterålen.
Vanskelighetsgrad: lette nærturer og litt mer krevende toppturer om man vil

Sommerkafeen er åpen på daglig basis fra juni til august, men ved forhåndsbestilling er vi åpen for overnatting, bespisning og opplevelser hele året.

Marmelkroken

Marmelkroken er en landbruksbasert reiselivsbedrift som tilbyr overnatting, mat og naturopplevelser, og har økoturisme som grunnfilosofi for hele vår virksomhet.