Møte med havets konge

denne turen ut i skjærgården på “innersiden av yttersiden” i Bø i Vesterålen. Våre erfarne kapteiner og fotografer er veldig godt kjent men alt av dyreliv og gleder seg til å ta deg med på en nydelig båttur.

Sesong

Mai til september

Vanskelighetsgrad

Lett

Varighet

3-5 timer

Uansett om du vil fiske, fotografere eller bare nyte vår nye katamaran er en romslig stabil båt og man kan sitte ute på dekk å kose seg mens vakre fjell stuper ned i trange fjorder. Et yrende fugle- og dyreliv kommer nært på å treffer rett i hjertet både hos erfarne fotografer eller deg som trenger litt veiledning for å få de fine bildene fra mannskapet. Bare nyte er også lov!

Ved ankomst får alle en liten introduksjon i sikkerhet, fotografi og hva man kan vente å se på fjorden. Kledd i varme dresser går turen ombord og ut på havet, med varm drikke og hyggelig selskap.

Rett utenfor Ringstad er som regel havørna klar til å ta imot en godbit, når båten svinger inn i den vakre lune Hellfjorden hvor fjellet stuper ned i havet, er det tid for bare å nyte stillheten i den folketomme naturen. Guide og kaptein informerer underveis om kultur, historie og hvorfor man bosatte seg ytterst i Vesterålen.

Vi koser oss litt inne i Hellfjorden, og nyter en havsulekoloni som har slått seg ned her ute, mens bølgene skvulper i båten. Er vi riktig heldig, ser vi andre dyrearter som elg, sel, oter og kanskje også en hval.

Tilbake på Ringstad Resort, kan man ta turen innom vår nye bryggerestaurant for en matbit. uren blir uansett en uforglemmelig sommeropplevelse som egner seg for hele familien!

Havørnsafari

Opplev havets dyreliv på kloss hold! Nyt naturen, fjordene og fjellene på denne båtturen. Pris per person: 990,- voksne/690,- barn 8-14 år