Opplev øyriket Bø i Vesterålen fra kajakken

Fra det nye opplevelses- og aktivitetssenteret Ringstad Resort kan du være med på spennende dagsturer og mye moro i trygge omgivelser. På våre kajakkturer padler vi mellom holmer og skjær, omringet av fjell og fjorder. Turene passer både for familier, nybegynnere og de mer erfarne padlere.

Sesong

Mai-september

Vanskelighetsgrad

Lett til middels

Varighet

4-8 timer

På fine sommerdager arrangerer vi daglig kajakkturer i skjermet farvann. Du er i ørnens rike og har muligheten til å oppleve sel, oter og et mangfold av sjøfugler. Vi tar med en snack eller matpakke som vi nyter på et strandhugg på en liten øy midt i fjorden. Her er det mulig å få seg en dukkert på en langgrunn kritthvit sand dyne eller bare nyte utsikten og øyene rundt.
Våre erfarne guider ønsker deg velkommen og gir en god introduksjon i bruk av kajakk, samt at padleteknikker øves i den lune havna på Ringstad slik at du er trygg før turen går ut i fjorden. Guiden vil passe på at tempo og lengde på turen er tilpasset alle i gruppens behov. Turene våre passer godt til nybegynnere eller familier med barn over 8 år, og ønsker du være med på en litt mer krevende tur er det mulighet for det.¨

Å padle kajakk er en spesiell opplevelse, man kommer tett på naturen og dyrelivet mens man siger stille fremover mellom holmer og skjær. Eller kanskje en kveldstur ut på blikkstille hav for å oppleve midnattssola passer bedre for deg?

For familien, teamet eller vennegruppen kan vi skreddersy en tur etter deres ønske. Det er mulig å få litt ekstra opplæring i friluftsliv, overnatte under åpen himmel eller i telt/lavvo og kveldskos rundt bålet.

Ringstad Resort – Kajakktur

Dagsturer med kajakk, utstyr og guide fra Ringstad i Bø i Vesterålen.