Overnatting hos Saltdal Turistsenter

Vi har mange overnattingsmuligheter både for deg som reiser forbi og for deg som ønsker å tilbringe litt mer tid i våre fantastiske omgivelser av nydelig natur i Saltdal.

Sesong

Hele året

Hytter

Vi tilbyr overnatting i hyggelige hytter (med eller uten kjøkken). Hyttene har plass til 3-5 personer.

Motellrom

Hos oss kan du leie enkeltrom eller dobbeltrom med egne bad. Oppholdsrommet har dobbeltseng og en sittegruppe, skrivebord og tv.

Campingplass

Vi har camping med plass til omtrent 120 campingvogner/bobiler. 10 av plassene leies ut til forbipasserende gjester/gjennomreisende. De resterende er for våre faste gjester.

Skogvokterboligen

Ærverdige Skogvoktergården ligger på Storjord i Saltdal. Gården ligger idyllisk til ved elvemøtet mellom Junkerdalselva og Saltdalselva. Det er muligheter for både laks- og sjøørretfiske og mange spennende turmuligheter.

Gården har blitt oppdatert med blant annet nytt bad, kjøkken, nye senger mm. Nye bilder kommer senere.

Det er to hus til leie på tunet; Skogvokterboligen og Klengstua. Skogvoktergården ble bygget i 1864 som Statens Skogvesens første husvære i Norge.

Fra gårdstunet går det turveier og stier til vakre Kjemåfossen, mektige Junkerdalsura, med sin særegen og sjeldne flora, unike Solvågtind og mange spennende kulturminner.

Saltdal Turistsenter

Saltdal Turistsenter ligger ved E6 øverst i Saltdal, og er et naturlig stoppested mellom Bodø og Mo i Rana.