Pakkereise til Sørvågen

Lofoten Rorbuhotell tilbyr flere typer overnatting på ulike steder på Moskenesøya, fra dobbeltrom i vårt nye hotell til rorbuer og leiligheter av ulike størrelser.

Sesong

Hele året

Det aktive fiskeværet på Sørvågen bidrar til kulturopplevelsen av Lofoten. Stedet ligger ved E10, 2 km fra Europaveiens endepunkt ved Å, og blir av mange karakterisert som en perle i Lofoten. I bakgrunnen rager det ikoniske fjellet Støvla og utover havet har man fri sikt mot det norske fastlandet, Vestfjorden og den berømte og beryktede Moskstraumen.

Lofoten som region har tilgang til natur uansett hvor du ser, og det som gjør Sørvågen spesielt pent er den lette tilgangen til den uforlignelige fjellheim. I sentrum står et variert tilbud av muligheter for fritids- og kulturaktiviteter, friluftsliv og rekreasjon. Men det som gjør stedet Sørvågen helt unikt er den lette tilgangen til Lofotens uforlignelige fjellheim. Her finnes mange og varierte muligheter for fritids- og kulturaktiviteter, friluftsliv og rekreasjon. Stedet er utgangspunkt for mange flotte turløyper og utflukter som passer for alle.

Sørvågen blir med andre ord et midtpunkt for opplevelser, natur og kultur. Det er enkelt å finne frem til kulturelle attraksjoner som fiskebruk og fiskebåter langs kaia, alle står i dag i sin opprinnelige form og vi får raskt inntrykk om hvordan det var å leve av havet fra langt tilbake i tid.

Ta kontakt med oss for pakketilbud. Vi tilpasser gjerne din bestilling etter behov.

Lofoten Rorbuhotell

Priseksempel
6 personer 2 døgn
– 1 rorbu for 6 personer
– Rykende fersk frokost
– Selvsmurt nistepakke med påfyll av varm drikke på termos
– Afterfish snacks
– 3-retters middag hver kveld
– Rib- eller fisketur 1 av dagene

Pris fra kr. 3895,- pr. person