Ringstad Resort

Hos oss står opplevelsene i fokus og 1. Juni åpner vi den nye delen av det som tidligere er kjent som Huset på yttersiden i den lune havna på Ringstad i Bø i Vesterålen. Fra rom, leiligheter, og den nye råflotte restauranten på bryggekanten kan du nyte spektakulær utsikt mot den idylliske havna, fjorden og vakre grønne fjelltopper.

Sesong

Hele året

I det nye boutique hotellet kan du sove godt i en av 24 hotellrom helt nede i vannkanten. Rommene er av høy standard og den delikate innredningen er inspirert av naturen utenfor med store vinduer og bruk av miljøvennlige materialer. Flotte bad, god plass til vandresko og uteklær er en selvfølge, senger og dyner er usedvanlig komfortable og bidrar til god søvn etter en dag med mange opplevelser og aktiviteter.

Ønsker du bo sammen med flere eller litt mer rustikt kan du leie en av 5 sjøhus leiligheter med 2 soverom, bad, stue og kjøkkenkrok, eller et av våre feriehus med 3-5 soverom.

4 av våre nye hotellrom er tilrettelagt for rullestolbrukere, samt at man lett kan ta seg rundt i de forskjellige byggene og området på anlegget. Vi jobber også med universell tilrettelegging av en rekke aktiviteter og opplevelser. Allergivennlige rom og servering i vår restaurant er en selvfølge.

I det nye hovedbygget er det resepsjon, lounge og restaurant, her serveres sunne, gode måltider med lokale råvarer i hyggelig atmosfære. På en fin sommerdag kan du nyte noe godt i glasset eller en kopp god kaffe på brygga sammen med andre gjester og lokalbefolkningen.

Daglig arrangerer vi ørne- og fjordsafari med katamaran, fisketurer, vandring på fjelltopper eller langs kyststien, kajakktur, midnattsol- og fototurer eller kanskje du vil ha opplæring i ekte villmarksliv? Våkne med yoga eller være med på en treningstur? På Ringstad Resort kan du tilbringe hele ferien. Du kan også leie en motorbåt, kajakk, sykkel, robåt eller SUP for egne eventyr! Belønn deg etterpå med et besøk i jacuzzi eller saunaen og en frisk dukkert i havet.

Vertskapet, kokkene, guider og teamet vil alltid være tilstede for å sørge for at ditt opphold blir uforglemmelig!

Ringstad Resort

Hos oss står opplevelsene i fokus og 1. juni åpner vi det nye delen av det som tidligere er kjent som Huset på yttersiden, i den lune havna på Ringstad i Bø i Vesterålen.