Seil Helgeland tilbyr aktive opplevelser på Helgeland

Kysten av Helgeland inviterer til aktivitet, og er rett og slett et eldorado for aktive opplevelser.

Sesong

Mai til september

Varighet

3 – 7 dager (minimum 3 dager om bord)

Vanskelighetsgrad

Middels

Ønsker dere toppturer på de forskjellige øyene, kan dere besøke De Syv Søstre, Vegatrappa, Dønnamannen, Rødøyløva eller Hestmannen. Er dere ute etter å se Helgeland fra sjøen kan ta med dere kajakker ombord, og utforske f. eks Åsvær, Herøy, Sleneset, Tjøtta eller Lovund. Kajakker kan leies flere steder i området.

Ombord på vår seilbåt bor du komfortabelt. Det er 3 lugarer med plass til 6 medseilere. Vi lager god mat sammen, mens vi nyter den fantastiske naturen. Etter dagens tur blir man fraktet til neste område, mens vinden sørger for fremdriften. Vi kan velge å overnatte i en av de mange fine gjestehavnene, eller ankre opp i en utehavn.

Alle kan delta

Seilkunnskaper er ikke et krav ombord hos oss da nødvendig opplæring blir gitt. Dette passer for de som ønsker å dele opplevelser, de gode minnene, og en fantastisk natur sammen. Her får dere mulighet for et godt måltid ombord, en god seng, og gjerne en dusj også.
Vi legger opp et program som tar hensyn til dine ønsker.

Familie eller vennetur?

Hvis dere er noen venner, eller en familie som vil ha båten for dere selv er det også mulig! Det er god plass til 6 medseilere fordelt i 3 lugarer.

Seil Helgeland

Seil Helgeland tilbyr ukesturer som inkluderer seiling, trening i navigasjon, sjømannskap, og oppleve fantastisk natur.