Seil Helgeland tilbyr kystkultur og god mat på Helgeland

Kysten av Helgeland er kanskje verdens vakreste. Mye har endret seg de siste 30-40 årene, men den vakre naturen, det fantastiske landskapet, og de hyggelige menneskene er de samme. Vi har laget en oversikt over de beste restaurantene mellom Bodø og Rørvik og de mest sjarmerende gjestehavnene.

Sesong

Mai til september

Varighet

3 – 7 dager (minimum 3 dager om bord)

Vanskelighetsgrad

Middels

Lovund Hotell, Klokkergården på Rødøy, Herøy Brygge og Havhotellet på Vega er blant flere som er verdt et besøk. Ombord på vår båt tar vi deg komfortabelt fra sted til sted. Båten har 3 lugarer med plass til 6 medseilere. Vi spiser enten på noen av de lokale restaurantene, eller lager god mat om bord sammen, samtidig som vi nyter den fantastiske naturen. Vi kan velge å overnatte i en av de mange fine gjestehavnene, eller ankre opp i en naturhavn.

Alle kan delta

Seilkunnskaper er ikke et krav ombord hos oss da nødvendig opplæring blir gitt. Dette passer for de som ønsker å dele opplevelser, de gode minnene, og en fantastisk natur sammen. Her får dere mulighet for et godt måltid ombord, en god seng, og gjerne en dusj også.
Vi legger opp et program som tar hensyn til dine ønsker.

Familie eller vennetur?

Hvis dere er noen venner, eller en familie som vil ha båten for dere selv er det også mulig! Det er god plass til 6 medseilere fordelt i 3 lugarer.

Seil Helgeland

Seil Helgeland tilbyr ukesturer som inkluderer seiling, trening i navigasjon, sjømannskap, og oppleve fantastisk natur.