Skrova Island Evening Cruise

Opplev Skrova i andektig stillhet på vår spesialbygde, hybrid-elektriske båt. Øya byr på hvit sandstrand, krystallklart vann, og et rikt dyreliv som lever side om side med gamle fiskevær. Skrova er også hjem for et stort antall av Lofotens majestetiske havørner.

Sesong

Mai-september

Vanskelighetsgrad

Lett

Varighet

6-7 timer

Website

Brimexplorer.com

På denne turen får du oppleve øya Skrova. Øya har et rikt dyre liv, og er blant annet hjem til mange av Lofotens havørner og gamle fiskersamfunn. Øya er gjenkjennes for sine hvite sandstrender og omtales som Lofotens Hawaii. Øya er utilgjengelig med bil og er på mange måter en «skult perle»

Turen begynner fra Svolvær 16:30. Vi reiser med vår hybrid -elektriske båt. Turens varighet er 7 timer.

Under reisen til Skrova vil våre dyktige guider gi en introduksjon til Skrova og informere om ulike aktiviteter og ting man kan gjøre på øya. Skrova ligger cirka 7 nautiske mil fra Svolvær.

Ved ankomst til Skrova legger vi til kai ved «Fotobrygga», en 200 år gammel restaurant. Har du forhåndsbestilt matpakke kan denne hentes her.

20:00 Det vil også være mulighet å spise en 3 retters middag i restauranten, som har en koselig og autentisk atmosfære.
Fra ankomst til turen tilbake er det flere måter å utforske det øya har å by på. Du kan for eksempel bli med på en kort guidet tur til fots sammen med en av folkene fra fotobrygga. Eller en topptur opp Skorovafjellet, her venter en fin utsikt over omgivelsene.
Det er mulighet å leie sykkel og ta turen rundt øya for å se Skrovas fyrtårn eller «kunsttunellen» Man kan også bli med på en 3 timers Kajakkpadling for å komme nære de vare strendene og krystallklare vannet.

Overnatting på øya er også mulig, da er det bare å bli med tilbake til Svolvær ved vår neste tur!

22:00 er avreise tilbake til Svolvær. Vi tar en omvei rundt øya. Nyt kveldsolen med en drink i våre varme salonger med panorama utsikt eller ute på dekk. Hvis været tillater det, setter vi ut en undervanns drone i en av buktene for å komme nærmere på livet under vann.

Skrova Island Evening Cruise

Opplev Skrova på vår spesialbygde, hybrid-elektriske båt.