Sommer i nord

Nyt herlige sommerdager (og lyse sommernetter) i Tromsø og på Senja.

Sesong

Sommer

Varighet

5 dager

I mai, juni og juli blir det aldri mørkt her nord (om du ikke gjemmer deg innendørs og drar for gardinene, da) og det merkes på døgnrytmen vår; Vi legger bort klokka og søker oss ut i naturen uansett tid på døgnet, for det er jo lyst.

Vi hjelper deg med å få et innblikk i hvordan vi lever med denne pakken som består av overnatting på noen av våre favorittsteder, og utvalgte aktiviteter av høy kvalitet.

Havet, kysten og båter er en viktig del av vår kultur, så båtturer blir en naturlig del av utvalget. I Tromsø kan du bli med på fiske-/fraktebåten Hermes II fra 1917, og du får høre historien om alt den har vært med på i sitt lange liv. I Hamn i Senja kan du være med på båttur i skjærgården, hvor du finner hundrevis av små, skogkledte øyer, mange med hvite sandstrender. Så lenge været tillater det, tar vi lunsjstopp på vår egen, hemmelige øy.

Begge steder finnes utallige muligheter for å komme seg ut i naturen, enten til fots, til vanns, på sykkel eller med bil. Vi hjelper deg om du trenger å låne eller leie utstyr, for eksempel sykler.

Denne pakken inkluderer fire overnattinger, to på dobbeltrom på et av Thon Hotellene i Tromsø og to i en suite i Hamn i Senja. Frokost er inkludert.

Du velger selv om du vil kjøre egen bil fra Tromsø til Senja eller, om du foretrekker at vi ordner transfer for deg.

Den arktiske sommeren er kjent for å være kort, og med denne pakken kan du kjenne på en ultrakomprimert 5-dagers versjon

Best Arctic

Opplev den spektakulære eventyrøya Senja i Sommer!