25.08.2017 - Storavisen The Guardian slår opp sykling på Senja på sin nettside etter pressetur i pinsen

Storoppslag

Londonavisen The Guardian, som har en gratis nettavis, presenterer sykling på Ytre Senja med flotte bilder og en begeistret tekst. Nettartikkeln beregnes å ha en annonseverdi på over 80 000 kroner. 

https://www.theguardian.com/travel/2017/aug/23/cycling-break-norway-senja-island-fjords  

Pressetur

I pinsen 2017 arrangerte NordNorsk Reiseliv, Arctic Cycling og Innovasjon Norge en pressetur til Ytre Senja ut fra Tromsø. Med var britiske, svenske, danske, nederlandske og tyske journalister. 

Arctic Cycling ved Elisabeth Müller og Magne Aarbø utarbeidet sammen med NNR et sprekt og actionfylt program, som i tillegg til sykling langs nasjonal turistvei innehold besøk på fiskebruk, båttur på Hamn i Senja, midnattskonsert i Ishavskatedralen (noen ble rørt til tårer) og Fjellheisen i Tromsø. Det hele ble muliggjort ved omfattende bidrag fra involverte hoteller (Sommarøy, Quality Saga, Mefjord Brygge, Finnsnes Hotel), Tromsø Outdoor, Hurtigruten, Bussring, Troms Fylkestrafikk, attraksjonene i Tromsø og Hamn i Senja. Elisabeth Müller delte sin omfattende kunnskap som lokal guide, og Knut Hansvold fra NNR bandt det hele sammen. Dette er med andre ord et svært godt eksempel på å trekke lasset sammen.