08.01.2018 - Nytt År, nye kanaler, nye samarbeidsmodeller. NordNorsk Reiseliv AS startet 2018 med å gjøre noe nytt!

Bloggertur i samarbeid med turoperatør

Sammen med den kinesiske turoperatøren Mustard Seed fra Guangzhou arrangerte vi en individuell blogger tur for 2 høyt etterspurte reisebloggere fra Kina. Tromsø. Polar Park, Nordlys, Narvik, Lofoten og Tjeldsund sto på programmet. 

Bloggere Kiki (Shanghai) og Becks (Guangzhou) leverer innhold til sine lesere på flere flater og i flere digitale kanaler: Weibo, Qyer, Mafengwo, Ctrip. De har til sammen over 1.000.000 følgere og over 20.000.000 visninger av deres reisevideo fra ulike destinasjoner i verden. Dette er deres første besøk til Norge og de reiste rett til Nord-Norge. 

Det å kjøre en individuell bloggertur for key opinion leaders (KOL) fra Kina er ikke noe vi i NordNorsk Reiseliv kan arrangere selv, selv om vi har jobbet med det kinesiske markedet siden 2013. Vi trenger hjelp til å finne de som skriver slik at de inspirere den rette målgruppen og helst leverer på de plattformer hvor veien er kort til bestillingen.

Samarbeid med Mustard Seed er en veldig fin løsning. Mustard Seed har jobbet med KOLs tidligere for å spre inspirasjon og informasjon om sine reiser til Norden og Skandinavia. Det er flere turoperatører i Kina som kjører denne modellen for å fortelle om sine produkter og tilbud via dem og ved hjelp av de som både skriver, filmer, fotograferer godt, som engasjerer stort og som ikke bare har mange følgere, men de riktige følgere.

Har du spørsmål om vårt arbeid i Kina? Ta kontakt med oss! evgenia@nordnroge.com