03.06.2019 - Prosjektet Visit Arctic Europe (VAE) er nå avsluttet. Vi har samlet alle rapporter og prosjektresultater for hvert innsatsområde.

Det har vært en spennende og lærerik reise. Sammen med partnerne: Finnish Lapland Tourist Board, Swedish Lapland Visitors Board, NordNorsk Reiseliv og VAE-bedrifter, Turoperatører, og andre interessenter og finansiører har vi oppnådd gode resultater. En kort video med VAE-resultater i et nøtteskall kan du se HER.

Visit Arctic Europe - Sterkere sammen! 

Vi har samlet alle rapporter og prosjektresultater for hvert innsatsområde. 

Funksjonelt nettverk

Gjennom mange nettverksmøter, salgsworkshop og seminarer har vi klart å bygge tillit til hverandre.

Markedsføring

Konseptualiserings- og markedsføringsaktiviteter foregikk i Storbritannia, Benelux og Tyskland. USA og Kina ble valgt som sekundære markeder.

Forskning og utvikling

Rapporter om suksessfaktorer, fremtidige reisetrender, trendrapport i digitalisering og mobilbruk, analyse av hindringer i grenseoverskridende samarbeid og ekstern evaluering av VAE-prosjektet.

Tilgjengelighet

Kartlegging og analyse av intern og ekstern tilgjengelighet av landtransport og flyselskap.

Sist men ikke minst, vil vi takke alle deltakende bedrifter, turoperatører, finansiører, våre prosjektpartnere Finnish Lapland Tourist Board, Swedish Lapland Visitors Board og andre interessenter for godt samarbeid under VAE. Takket være det gode samarbeidet, kan prosjektet vise til gode resultater. Sammen ble vi også tildelt prisen Arctic Award 2017 i kategorien Overcoming critical mass.

Nå krysser vi fingrene for å få mulighet til å jobbe sammen i Visit Arctic Europe Fase II. Beslutningen er forventet i slutten av mai.

For spørsmål ta kontakt med prosjektlederen på norsk sike - Katja Pettersen katja@nordnorge.com