25.06.2018 - Opplevelsesdesign + strategisk kompass for Nord-Norge = opplevelser i verdensklasse

Skreddersøm

Opplevelsesdesignkurset som er del av kompetanseprogrammet til Innovasjon Norge, er nå tilpasset det grundige og viktige strategiske arbeidet gjort i NordNorsk Reiseliv AS. Bedriftene, reisemålene og hele regioner vil kunne nytte godt av at vi nå ruller ut et skreddersydd opplevelseskurs.

- Ved å ta utgangspunkt i det strategiske kompass for Nord-Norge og bruke opplevelseskurset til å få på plass nye og riktige opplevelser for våre gjester vil dette bidra til at vi i større grad når de riktige gjestene, sier Trond Øverås, Administrerende direktør i NordNorsk Reiseliv AS.

 - Det strategiske arbeidet, grundigheten og det motet en viser ved å være tydelig i Nord-Norge er helt avgjørende for at man skal kunne treffe blink i markedet. Jeg blir utrolig glad når jeg ser hvordan opplevelsesteoriene kan pares med det strategiske grunnlaget som NordNorsk Reiseliv AS har laget. Det skal bli en sann glede å operasjonalisere dette, ved å fokus på hvordan man skal lage og sette i scene de riktige opplevelsene til de ønskede gjestene, eller publikummet om du vil, sier Pål K. Medhus.

Enkelt og effektivt hjelpemiddel

Innovasjon Norges kontorer i nord har bidratt i utviklingen av det strategiske kompasset for Nord-Norge, og har allerede testet metodikken som hjelpemiddel i vår rådgivning til reiselivsbedrifter. - Vi ser en stor verdi i Strategisk kompass, siden den er et enkelt og effektivt hjelpemiddel for så vel reiselivsgründere som bedrifter i vekst til å utvikle sine tilbud mot de rette gjestene. Innovasjon Norge Arktis vil derfor ta Strategisk kompass i bruk i vår rådgivning, sier Børge Hemmingsen, seniorrådgiver i Innovasjon Norge Arktis.

 

Pål K. Medhus

Pål K. Medhus. Pål Medhus fra Høve Støtt as har bodd i Lofoten, elsker landsdelen, er utdannet kokk og har jobbet med opplevelsesutvikling i Nord-Norge helt siden «opplevelsesdesign» kom til Norge (og det første kurset som var i Nordland) i 2006/07.

Interessert i å vite mer om opplevelseskurset? Da bør du klikke deg videre her!