08.07.2014 - Reiseguiden er den mest omfattende veiviseren til Nord-Norge som finnes

Et nordnorsk reiselivsleksikon

Reiseguiden, NordNorsk Reiselivs offisielle brosjyre, er den mest omfattende veiviseren til Nord-Norge som finnes. Ingen presenterer Nord-Norge så bredt og allsidig, og ingen steder finner man så lett fram til opplevelsene, overnattingene og servicetilbudene. 

- Vår hovedoppgave er å gjøre landsdelen attraktiv og opplevelsene tilgjengelig. Vi ønsker med dette å invitere reiselivsnæringen i Nord-Norge til å stå samlet mellom to permer slik at turistene får innsyn i det mangfoldet vi kan tilby i nord, sier Arne Trengereid, Adm.dir. i NordNorsk Reiseliv AS.

Lett tilgjengelig

Reiseguiden lages på 9 språk, og utgis i 300 000 eksemplarer. Den deles ut der gjester i Nord-Norge ferdes:

  • De norske turistkontorene i utlandet, samt til ambassadene
  • De store turoperatørene som bruker reiseguiden som oppslagsverk
  • På publikumsmesser i Norge, Europa, USA og Asia
  • På alle turistkontorer i hele Nord-Norge, samt på innfallsporter i Sør-Norge, Sverige og Finland.
  • www.nordnorge.com som pdf

Den nye turisten

Bussturismen er snart borte, framtidas turist til Nord-Norge reiser på egen hånd. Han overnatter på firestjerners hotell den ene dagen, og ligger på gulvet på ei DNT-hytte den neste. Velutdannet, fysisk aktiv og bereist besøker han kystfyr, kunstgallerier og bygdetun, går i fjellet og padler kajakk, er med på festivaler og spiser god mat. Det viktigste er å oppleve noe han ikke kunne opplevd noen andre steder.  Heldigvis mangler det ikke på gode opplevelser og uforglemmelige øyeblikk i Nord-Norge, og de beste er samlet på ett sted, nemlig Reiseguiden.

Din bedrift i Reiseguiden

Uten reiselivsbedriftene blir det intet reiseliv. Når din bedrift blir med i reiseguiden, blir du synlig og tilgjengelig for turister. Samtidig bidrar du til at tilbudet blir så rikt, sammensatt og komplett som mulig. Kontakt nina@nordnorge.com for å få link til bestilling.