25.03.2015 - NordNorsk Reiseliv deler i disse dager kunnskap og erfaringer fra egen digital markedsføringen, på konferansen SoMeT15EU i Amsterdam.

SoMeT15EU - Amsterdam - 25. og 26. mars

Evgenia Egorova, ansvarlig for sosiale medier i NordNorsk Reiseliv, har innlegg på konferansen hvor hun deler kunnskap og erfaringer om hvordan vi som selskap har jobbet med sosiale medier og våre erfaringer gjort særlig etter suksess med vårt arbeid på Facebook.  

NordNorsk Reiseliv jobber strategisk med digitale medier og har tidligere vunnet pris i "Sosial Media Award# for sitt arbeid i sosiale medier. 

Under tittelen: “Facebook and other ideas for small and (!) remote DMO’s – Reflections and experiences from above the Arctic Circle" drar Evgenia Egorova 200 deltagere gjennom en reise i erfaringer og kunnskap fra vårt digitale strategiske arbeid. Blandt deltagerne er både Visit Finland, Visit Holland og Visit Germany, samt deltagere fra både USA og Canada i tillegg til de Europeiske representantene. 

Presentasjonen ligger vedlagt

Hva er SoMeT15EU?

Social Media Tourism Symposium (SoMeT) er en digital konferanse som fokuserer på inspirerende formidling og deling av digital kunnskap. Konferansen har som mål å være verdensledende innen turisme og destinasjonsmarkedsmarkedsføring. 

Her kan du lese mer om konferansene

Alle presentasjonene fra konferansen vil i ettertid være tilgjengelig på konferansens YouTube kanal