26.03.2015 - Evgenia Egorova fra NordNorsk Reiseliv ble kåret til "Best Presentation Runner Up" på den internasjonale konferansen SoMeT15Eu i Amsterdam.

Best Presentation Runner Up

Prisen "Best Runner Up" er en utnevnelse stemt frem bland deltagerne på konferansen. Det er den nest jevneste prisen, altså den nest beste presentasjonen på hele konferansen. Deltagerne stemmer frem den som holdt den beste presentasjonen både med tanke på innhold, presentasjonsmetode og evnen til å inspirere.

Presentasjonen som omhandlet hvordan NordNorsk Reiseliv som selskap har jobbet med sosiale medier har inspirert og berørt de mer enn 200 deltagerne. Etter presentasjonen snakket mange varmt om å reise til Nord-Norge. Vi ønsker dem velkommen og har mange spennende opplevelser å tilby dem. 

- Dette var veldig hyggelig! En utmerkelse for det vi gjør og for vår presentasjon er svært motiverende, sier Evgenia Egorova begeistret. Dette har vært motiverende, lærerikt og inspirerende, og det siste gjelder også for mange av deltagerne. Flere har nevnt at de nå ønsker å reise til Nord-Norge avslutter hun.