04.11.2014 - For første gang i historien var Nord-Norge representert med hele fire deltakere fra i Osaka og med fem i Tokyo.

Workshop i Japan

Workshop i Japan arrangeres hver høst i Osaka og Tokyo. Her deltar bedrifter fra Danmark og Norge og arrangeres av Scandinavian Tourist Board (STB).

Interessen var stor både i Osaka og i Tokyo og detaljert rapport publiseres om kort tid. 

Historisk høy deltagelse fra Nord

I år ble workshopen avhold i Osaka den 2. oktober  og i Tokyo den 4. oktober. For første gang i historie var Nord-Norge representert med hele fire deltakere i Osaka og med fem i Tokyo, av nesten 30 deltakere totalt.

Sammen med NordNorsk Reiseliv AS deltok; Visit Tromsø, Tromsø Safari, Arctic Guide Service og ARENA Lønnsomme Vinteropplevelser (kun i Tokyo).

Det er gledelig Nord-Norge, som eneste destinasjon, hadde opplevelsesbedrifter representert. Alle var opptatt med møter gjennom begge workshopen.

Liten, men i stor vekst

Japan står for totalt 9.848 gjestedøgn i 2012. Dette er en økning på 34.3 %, mot 18,2 % på landsbasis. Nord-Norge hadde en flott økning i vinter 2012 / 2013 med hele 98 % .

Stor optimisme 

Det er en stor optimisme hos agenter og turoperatører som har flere programmer til Nord-Norge kommende vinter. Her ventes fire chartermaskiner til Evenes og stor interesse for den nye ruten Helsinki - Tromsø (jan – mar. 2014), .

Ta kontakt

Dersom destinasjon / bedrift ønsker å vite mer om våre aktiviteter i Asia, ta kontakt med Evgenia Egorova evgenia@nordnorge.com

Vedlagte filer

  • Dokument 1