10.02.2015 - Til Narvik og Vesterålen for å lage attraktive pakkereiser til Nord-Norge.

NordNorsk Reiseliv AS og Innovasjon Norge inviterer denne uken sentrale incomingagenter til Nord-Norge. Dette for å gi dem kjennskap og kunnskap om nordnorske vinteropplevelser. Denne gangen er Visit Narvik vertskap for samlingen, men hele Nord-Norge er godt representert med 31 deltagende reiselivsbedrifter fra hele landsdelen.

– At incomingagenter har god kunnskap om vår region er en sentral nøkkel for ytterligere vekst. De gjør Nord-Norge tilgjengelig på en enkel og praktisk måte ved å skreddersy fiks ferdige feriereiser hvor alt er gjennomtenkt, pakket og klart , forklarer Arne Trengereid, Adm.dir. i NordNorsk Reiseliv AS.

På mandag samles nordnorsk reiseliv og 21 agenter i Narvik for å få inspirasjon til å sy sammen attraktive feriepakker. Denne gangen blir det visningsturer til Vesterålen og Narvik.

- Det at sentrale incomingoperatører tar turen til Nord-Norge understøtter at vår region stadig blir mer attraktiv. Det er av avgjørende betydning for NordNorsk Reiseliv AS at vi knytter strategiske allianser med sentrale partnere som representerer vår landsdel på en helhetlig måte. Nord-Norge som region er attraktiv, men tilgjengeligheten er noe begrenset. Med kompetente partnere vil vi på denne måten øke tilgjengeligheten å ta større andeler av den internasjonale veksten i turisme, sier Trengereid. 

 

For mer informasjon ta kontakt med:

Arne Trengeried, Adm.dir. i NordNorsk Reiseliv AS, m: 901 76 000 

Hilde Bjørkli, Reiselivssjef avd. Alta, i NordNorsk Reiseliv AS, m: 901 79 246