30.06.2017 - En vinterkonferansen for reiselivet i Nord-Norge. 5.- 6.mai 2015

SNOW15 - vinterkonferansen for reiselivet i Nord-Norge

Om du har vinterprodukter eller interesse for utvikling av reiseliv i Nord-Norge i vintersesongen er SNOW15 den viktigste møteplassen i år. ARENA Lønnsomme Vinteropplevelser og NordNorsk Reiseliv inviterer små og store reiselivsaktører i Nord-Norge til en faglig og praktisk rettet konferanse i Tromsø 5.-6.mai 2015.

Her møter du kolleger med samme fokus gjennom speed-meetings, en tysk turoperatør som har fått øynene opp for vinter i nord, faglig påfyll innen sosiale medier - hvordan omgjøre kikkere til kjøpere? Ikke minst en oppdatering om charteroperasjoner i nord, Hurtigruten gir sitt innspill på hvordan forsterke det unike, og vi får muligheter og forutsetninger for et samarbeid med Hurtigruten presentert fra aktørnivå. I tillegg tar vi den hektiske hverdagen til reiselivsaktørene på alvor, hvordan finne hverdagsmotivasjon og bli mer kreativ?

SNOW-konferansene skal gi faglig påfyll og være en praktisk rettet konferanse med et matnyttig program. Intensjonen er at konferansen skal trekke de små og mellomstore bedriftene som er tyngden i nordnorsk reiseliv, og at disse kjapt kan dra nytte av den nyervervede kunnskapen og økt motivasjon gjennom å dele erfaringer og diskusjoner med andre reiselivsbedrifter. Konferansen arrangeres årlig, og vil i 2016 legges til Finnmark. 

Vi er opptatt av å koble FoU-miljøer tettere opp mot deg som reiselivsbedrift, og inviterer derfor til et gratis sidearrangement etter SNOW15 der du blir invitert til informasjon om, og diskusjon rundt hvilke muligheter som finnes for å styrke din utvikling gjennom samarbeid med institusjoner innen forskning og utdanning. Arrangementet størres av VRI Troms.

Program og mer informasjon om konferansen og sidearrangementet presenteres i vedlegget. 

Konferansepakke, kr 1 970 + mva pr person. Denne inneholder: lunsj begge dager, middag i Ølhallen og konferanseavgift.

Påmeldingsfrist: 7. April 2015

Arrangører: ARENA Lønnsomme Vinteropplevelser og NordNorsk Reiseliv AS.

MELD DEG PÅ I DAG