24.05.2016 - To dager helspekket med foredrag og workshops 10. - 11. mai 2016 i Alta

Den årlige vinterkonferansen SNOW er en av landsdelens største og viktigste møteplasser for reiselivsnæringen og har i år sikret seg internasjonale og norske toppnavn. Bente Bratland Holm, Reiselivssjef Visit Oslo kommer for å fortelle om hvilke valg de har tatt og hvilke erfaringer de har gjort for å imøtekomme de nye digitale trendene, og Nicholas Hall, fra Digital Think Tank kommer også for å dele av sin solide erfaring fra digital markedsføring i et globalt perspektiv.

Les programmet her 

- Å møtes for påfyll av kunnskap og nettverksbygging er viktig, sier Børre Berglund, Prosjektleder for Arena Lønnsomme Vinteropplevelser. - Og ikke minst for å oppsummere vinteren vi har bak oss og planlegge hvordan vi kan styrke veksten kommende vinter, avslutter Berglund.

Dagene i Alta skal brukes til å jobbe praktisk med aktuell tematikk som konkurransedyktig prissetting, hvordan bruk av segmenteringsmodell gir målrettet  markedsføring og utvikling, events som driver for reiselivsutvikling og bærekraft som konkurransefortrinn for å nevne noe.

Cold is hot

- Vi ser at stadig flere også reiser til Nord-Norge for å oppleve vinter. Denne konferansen er viktig da vi ser at veksten innenfor nordlys- og vinterturisme er betydelig og øker i hele landsdelen. For vår næring er denne utvikling viktig for tilrettelegging for flere helårlige arbeidsplasser og mer lønnsom drift, sier Hilde Bjørkli, Reiselivssjef avd. Alta i NordNorsk Reiseliv AS.

Konferansen er åpen for alle og gjennomføres som et samarbeid med UiT Norges Arktiske Universitet, ARENA Lønnsomme Vinteropplevelser og NordNorsk Reiseliv AS. 

For mer informasjon:

Hilde Bjørkli, Reiselivssjef avd. Alta i NordNorsk Reiseliv AS, mob: 901 79 246, epost: hilde@nordnorge.com