Kjetil Paulsen

NordNorsk kampanje for det finske markedet

Nylig ble grensene mot Finland åpnet, og de siste dagene har NordNorsk Reiseliv jobbet for å få på plass en kampanje for det finske markedet.

Når vi en dag ser tilbake på tiden med Covid-19, så tror jeg mange vil tenke at det var en tid hvor dagene forandret seg brått. Fredag den 12.juni var nok en slik dag, da det ble offisielt at landets grenser åpnet mot besøkende fra Finland. I det øyeblikket vi fikk informasjon om dette, så forandret mulighetene seg igjen brått, og 3 dager senere var kampanjen mot Finland klar.

Finland er allerede et viktig marked

I et normalmarked, så er Finland samlet sett allerede en av våre største internasjonale markeder i Nord-Norge. I enkelte områder i Troms og Finnmark representerer de så mye som ca. 25% av den totale besøkmassen i løpet av året. Med andre ord, så er Finland for mange helt avgjørende, og i år håper vi at enda flere skal få oppleve alt det vakre Nord-Norge har å by på.

Informasjonen får du via destinasjonene

Informasjon vedrørende kampanjen ble sendt ut til destinasjonene via NordNorsk Reiseliv onsdag formiddag. Det er destinasjonene som sender informasjon ut om kampanjen til sine medlemsbedrifter. Kampanjen har et tydelig mål om å bidra til å øke salget, og samtidig nå de kundene som er relevante for de ulike aktørene som melder seg på.

Har du spørsmål om kampanjen?

Ta kontakt med destinasjonen du er medlem på. Deretter vil du få et skriv fra oss, og om du har mottatt dette, så kan du ta kontakt med oss på media@nordnorge.com for spørsmål knyttet til kampanjen.