Øystein Lunde

Skal du dele noe på sosiale medier fra Nord-Norge i dag? Da bør du lese dette!

Om du uansett skal bruke minuttene det tar å dele noe på Instagram og Facebook. Hvorfor ikke prøve å få det ut til flere?

Det florerer av vakre bilder og filmer på Instagram og Facebook om Nord-Norge. Mange tar kontakt med oss, eller tagger oss sånn at vi kan bidra med å spre budskapet deres. Måten det gjøres på er enkel, og det vil ta deg et brøkdel av et sekund å få

Hvordan blir jeg synlig på Instagram og Facebook?

Når korona brøt ut for alvor laget vi en artikkel om hvordan vi kunne hjelpe deg på Sosiale Medier. Denne er fortsatt gjeldende, og du skal bare ta tipsene du finner der og sende oss innhold som vi kan løfte ut på Facebook eller Instagram. Kanskje du skal ut å gå en fjelltur? Fore hundene eller beise sjarken? Vi viser det gjerne frem!

Om du ikke vil sende oss en epost, er det bare å tagge oss på Instagram. Tag @northernnorway i selve bildet eller i storyen din, og sjansen for at du blir løftet frem er stor. Er du ekstra ivrig og ønsker å ha et døgn med takeover? Nøl ikke med å skrive en epost til media@nordnorge.com også kan vi ta en diskusjon på hva som kunne vært fint å få vist frem.

Legger vi ut alt?

Takhøyden er lav. Er bildet eller filmen din av normal kvalitet, så er sjansen stor for at vi deler det. Derimot finnes det visse standarder for innhold som vi ikke ønsker å legge ut. Dette kan være bilder av farlige situasjoner, eller situasjoner som kan misforstås, selv om de objektivt sett kan være trygge. Typiske eksempler på dette vil være personer på et åpenbart eksponert sted i fjellterreng. For å gjøre det enklere, så har vi laget en oversikt som gjør det enklere å kommunisere ansvarlig.