Gjør noe nytt i år. På Nordlandskysten kan du ta sykkelen med på båten fra en øy til den neste og sykle rundt. Stopp ofte, rast på hvite kalkstrender, fyll lungene med havlukt og nyt de vakre fjellene rundt deg. En deilig og annerledes ferie.

Ditt møte med frihetsfølelsen

Dette er ferie! Du tråkker litt ekstra til i den svake stigningen og kjenner at musklene får fart på sykkelen. Dere har nettopp rastet på ei lita strand.

Ligget i gresset og hørt på lydene fra fuglene og bølgene mot berget. Trukket inn lukten av søt lyng og salt hav. Nå er det godt å være på sykkelsetet igjen. Du ser på kjæresten din, spør «Har du det bra?» Et smil brer seg i ansiktet. «Mmmm… - dette må vi nyte så lenge vi kan». Du kjenner det du også. Den gode følelsen i kroppen. Minnene som vil sette seg. Du innser at nettopp dette blir et gyllent øyeblikk for dere to.

Her kan du sykle fra øy til øy, velge den løypen som passer deg best akkurat der og da – i ditt eget tempo. Ferger og hurtigbåter frakter deg mellom øyene og gir behagelige avbrekk på sykkelturen. Sitt på dekk, kjenn vinden ruske deg i håret og nyt den varme solen som steker deg i nakken mens du passerer et uendelig antall øyer, holmer og skjær.