Arctic panorama lodge bringer deg nærmere

Vår unike plassering på øyen, Uløya med bare en handfull fastboende gir oss mulighet til å bringe deg nærmere opplevelsene som naturen og dens stillhet gir oss.

Sesong

Hele året

Her har det vert bosetning i over 6000 år og lodgen ligger i den lille bygden Uløybukt skjermet fra vær og vind, men med utsikt utover våre fjorden, og til våre fjell og isbreer.

Her kom de første samene på sommerbeite på slutten av 1500 tallet og du kan i dag se ledegjærer bygd av stein for å lede reinen ned fra fjellet.

La oss vise deg Nord Norge fra første rad og ta deg med til 70 grader nord slik at du kan oppleve de arktiske opplevelsene våre årstider byr på.

Vi ønsker å ta deg med på en reise der du får oppleve våre tradisjoner innenfor mat, kultur og historie. En reise der bruk, og ikke forbruk, er i fokus.

Aud er barnefødt på øyen og selv om familien flyttet til Tromsø da hun var bare 4 år var de tilbake på Uløya så snart anledningen bød seg. Øya var hennes paradis her kunne hun utfolde, her var det ingen ting som var farlig og naturen var lekeplassen.

Æ er født og oppvokst i Tromsø med dype røtter i fiske og fangst, men også innenfor overnatting og bespisning. Som fisker og fangstmann i våre polare strøk og nå også som hotellmann kan man si att æ har fulgt opp i god tradisjon. Nå bruker jeg mine erfaringer fra polare ekspedisjoner for å gi våre gjester de beste opplevelse.

Vi har begge vokst opp i familier der hjertevarme og det å være vertskap har gått i arv i generasjoner. Personlig service og formidle vår historie vil alltid ligge vårt hjerte nærmest, og det ønsker vi å dele med dere.

Med Arctic Panorama Lodge har vi skapt bolyst og tilflytting og mer en doblet folketallet i en bygd som holdt på å dø ut.

Og som gjest, bidrar også du til vårt lille øysamfunn.

Arctic Panorama Lodge

Deilige timer i vårt spa, lat morgen og masse tid til hverandre.