Bli med oss på felles bobiltur i Finnmark

Vi inviterer dere denne gangen med til noen av våre absolutte favorittsteder i vest-Finnmark. Vi lover deg nye opplevelser, minner for livet, helt spesielle matopplevelser, flotte turer i vakker natur og med stor sannsynlighet, også nye venner.

Sesong

Høst

Varighet

7 dager

Vanskelighetsgrad

Lett

Webside

opplevfinnmark.no

Vi møtes ved vårt garasjeanlegg, kun et par minutter å gå fra flyplassen og tar innsjekk i din bobil der. Her bruker vi god tid, slik at du blir trygg på bruk av bilen og får svar på dine spørsmål.

Alt av utstyr du trenger til turen, og mere til, finner du i bilen. Du trenger kun å bestille flybillett og pakke egen bagasje, resten ordner vi for deg!
Så går ferden videre i fellesskap. Vi vil organisere resten av turen for dere, og sørge for steder der tanker blir tømt, fylt opp og at det blir god tid til både lunsj og middag. Vi ønsker for dere kun å nyte denne vakre landsdelen.

Turen går så videre til Porsangerhalvøya, Magerøya og Nordkinnhalvøya, og vi besøker steder som Havøysund, Nordkapp og Mehamn. I tillegg skal vi innom de små fine stedene langs ruten, det er bare å glede seg til uforglemmelige øyeblikk! Vi skal lage en tur hvor gode opplevelser i fellesskap og minner for livet er mantra. Vi er helt bergtatt og har så utrolig mye fint å vise deg!

Matopplevelsene er viktig for oss, og håper de unike stedene vil imponere og glede dere. Her er det både god stemning og nydelige retter for deg som ønsker det helt spesielle. Å dele denne fine stunden sammen med likesinnede tror vi vil bidra til et fint minne fra reisen. Inkludert i prisen har vi derfor 3 måltider vi mener må oppleves. Vi har hatt noen helt fantastiske opplevelser her, og har så lyst å dele dette sammen med dere.

Videre skal vi få tid til å gå noen fine turer. Moder jord har noen fantastiske overraskelser på lur, vi er så heldig å vite om noen av de. Gleder oss til å vise fine motiv i vill og vakker natur!

Frokost, lunsj og middag for øvrig, spiser vi hver for oss, eller vi dekker langbord og spiser sammen. Dette finner vi ut av i fellesskap, vi holder alle muligheter åpne.

Vi lover deg en uforglemmelig reise!
Håper å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen med oss på denne flotte turen i høst.

Mvh Nina, Tormod, Bjørg og Knut

Opplev Finnmark Bobilutleie

Lurer på hva som er inkludert i prisen og har lyst å se flere bilder?