Bo på Nord-Norges familiecamp nummer en midt i Nord-Norge!

Ballangen Camping er en veldrevet familiecamping nord i Nordland. Vår filosofi er å drive en hyggelig og familievennlig camping med varierte aktiviteter for både store og små campinggjester.

Sesong

Hele året

Vi har mange forskjellige aktiviteter å tilby, og på varme sommerdager frister nok bassenget og vannrutsjebanen for mange. Av andre aktiviteter har vi minigolf, trampoliner, fotball løkke, lekeplass og ikke minst kaniner som kan besøkes. Dino-trike syklene er også populære hos de fleste.

Havet rundt campingen gir gode fiskemuligheter og vi har ulike båter og kanoer til utleie. Langs vannet er det en fin badestrand med strandvolleyballbane.

Ballangen Camping leier også ut båter. Foto: Ballangen Camping

Campingplassen ligger kun 40 km fra Narvik, hvor en tur med fjellheisen, shopping eller flere restauranter kan friste. Veien er heller ikke lang til Norges nasjonalfjell Stetind og vakre Efjord med sin fantastiske natur. Skjomen golfbane ligger heller ikke lengre enn 30 km fra campingen.

Ballangen Camping

Med vannrutsjebane, oppvarmet svømmebasseng og havfiske er Ballangen Camping stedet for gode opplevelser. Ballangen Camping leier også ut båter.