Bobilferie i Nord-Norge? Lei bobil hos oss!

Vi mener den ultimate måte og oppleve Nord-Norge på er i bobil. Her kan du oppleve akkurat det du ønsker, helt i ditt eget tempo. I tillegg har du med deg «hotellrommet», og kan stoppe og overnatte nesten akkurat der du ønsker. Flott måte og bevege seg rundt omkring mellom de mange unike stedene i Nord

Sesong

Juni – oktober

Varighet

minimum 3 dagers leie

Vanskelighetsgrad

Lett

Distanse

Uendelig

Foto: Opplev Finnmark


Vi har bygd opp konseptet vårt på at du som kommer med fly til Alta, enkelt skal kunne få levert en bil med alt du trenger til en rundreise, inkludert i prisen.

Nord Norge for oss er like fint i juni, august og september, ikke bare juli. Fordelene med å reise litt utenfor sesong er rimeligere pris, og litt mindre trafikk på veien. Juni har den flotte midnatt-sola hvor klokka kan kastes og livet kan nytes hele døgnet. I september begynner mørket å senke seg og en kan oppleve nordlyset. Dette allerede før kulden og vinteren gjør sitt inntog.

Foto: Opplev Finnmark

Se bilder fra våre turer her: https://www.opplevfinnmark.no/galleri.html

Foto: Opplev Finnmark

En bobiltur passer både for par og familie, men også en ide for vennegjengen og arbeidskollegaer som vil på tur. Vi har 7 biler i parken, så her er gode muligheter for å organisere firmatur eller felles bobilreise for vennegjengen.

Vi ønsker deg velkommen på flyplassen i Alta, hvor vi også tar innsjekk i bobilen. Her gir vi oss god tid og går gjennom alle de tekniske detaljene du trenger for å kunne kjøre og bo i bobilen.

Her er det også tid til spørsmål underveis.

Det eneste du kan velge å pakke med selv eller leie av oss er sengklær og håndklær.
Vi er behjelpelig med tips til reiserute og aktiviteter, så her holder vi tett kontakt med deg som leietaker frem mot avreise.

Foto: Opplev Finnmark


Hjemreisedagen er det utsjekk samme sted som innsjekk. Vi tar imot deg til avtalt tid og sammen går vi gjennom bilen og signerer den ut. Du forteller om reisen og vi ber deg om en liten tilbakemelding på facebook og Instagram
Vi har jo valgt å ta oss av innvendig (-kjøkken) og utvendig vask, dette kun for å sikre neste leietaker en like ren og fin bil som du fikk. Dette er viktig for oss, vi ønsker levere kvalitet slik at du får den beste opplevelsen fra første minutt.

Foto: Opplev Finnmark

Nytt av året har vi også en spennende velkomstpakke «En smak av Finnmark» for 2 personer Denne inneholder alle våre tillegg, som fri km, en ekstra flaske gass, sengklær, håndklær, vask av kjøkken og tømming av tanker. Da trenger du kun å fylle diesel og pakke bagasjen din ved utsjekk, resten ordner vi for deg. Pakken inneholder også en helt spesiell velkomsthilsen fra oss, men hva det er, røpes ikke….men vi lover deg virkelig en smak av Finnmark

I alle bilene våre ligger det kart med våre favorittsteder plottet inn. På denne måten kan du enkelt finne frem til stedene på egenhånd om du ønsker besøke disse. Vi har også assistanse til deg via tlf 24/7 i tilfelle du trenger vår hjelp underveis. Vi ønsker alltid å ha god dialog med våre leietakere.
Utover dette er GPS, 400 km å kjøre hver dag, 1 flaske gass, komplett kjøkkenutstyr, dyne og pute, utvendig og innvendig vask (-kjøkken), campingstoler og bord inkludert i prisen.

Da gjenstår det bare å ønske deg hjertelig velkommen som leietaker hos oss 😊

Opplev Finnmark

Les mer om bobilferie i Finnmark.