Boutique-hotell tett på natur og kultur

Polfareren er et boutique-hotell som lever opp til Svalbards særpreg og sjarm. Her, midt i Longyearbyens hovedgate, kan du kombinere komforten på hotellet med den umiddelbare nærhet til naturen og det pulserende kulturtilbudet.

Sesong

Hele året

Webside

svalbardadventures.com

Tilrettelegging

Familievennlig, handicaptilpasset

Velkommen til Svalbard Hotell | Polfareren, plassert midt i sentrum av Longyearbyen, med sin rustikke innredning og uformelle atmosfære. Gjestfriheten og den lune atmosfære gjør det enkelt å føle seg hjemme, og lett å ønske seg tilbake. Her får du høy standard innen både service og matopplevelser i sentrum av Longyearbyen.
Inspirasjonen bak Polfareren er fra den unge, norske oppdagelsesreisende Eivind Astrup (1871-1895). For å kunne gjenspeile Norges yngste mottaker av St.Olavs Orden, ble nøkkelord som rustikk, tidløs og robust brukt som noen av verdiene i bakteppet av hotellets fasiliteter og værelser. Loungen er hotellets «hjerte».

På hotellets restaurant er hvert måltid en fest med utsøkt, sesongbasert mat fra det norske, franske og asiatiske kjøkken. Tilbring en kveld i Restaurant Polfareren med smaker fra naturens skattekammer og et innholdsrikt sortiment innen kvalitetsviner, med kyndige anbefalinger fra servitørene.

Longyearbyen – midnattssolens paradis

Besøker du verdens nordligste reisemål er du mer enn 2000 kilometer fra Oslo, 3000 kilometer fra Paris og 5000 kilometer fra New York. Nordpolen derimot, er bare 1300 kilometer unna. Ta deg god tid til å utforske det kulturelle tilbudet med butikker, museer, restauranter og byens historiske monumenter – det lille samfunnet nordpå med rundt 2400 innbyggere fordelt på omkring 53 nasjonaliteter byr på opplevelser for alle og enhver.

Sommerens postkortlandskap pryder lange, lyse sommernetter, en blomstrende tundra og et yrende dyreliv både til sjøs og på land. Her er det er kort vei til storslåtte opplevelser som ATV-safari, hundespannkjøring eller båttur til den arktiske spøkelsesbyen Pyramiden. Hotellets resepsjon er bemannet 24 timer i døgnet og hjelper deg gledelig med å organisere din opplevelse her på Svalbard – stort eller smått.

Utsikt til fjord, fjell og bre

Bo i idylliske omgivelser med naturen og Svalbardrein som nærmeste nabo. Vårt boutique-hotell er åpent året rundt slik at du kan oppleve alt mellom det frosne vinterparadis, den forlokkende midnattssolen om sommeren og det spektakulære nordlyset i mørketiden. Polfareren er en oase for å koble av og komme i kontakt med naturen. Oppholdet og opplevelsene er skreddersydd for å skape minner som varer livet ut.
Svalbard Hotell | Polfareren

Les mer om hotellet på Svalbard Adventures.