Det beste av Svalbard, garantert!

Du må ut av byen for å oppleve det Svalbard er best på: Rå, mektig og uendelig vakker villmark. Bli med til en tidligere radiostasjon og verdens nordligste lodge – langt utenfor allfarvei.

Sesong

Sommer/høst

Varighet

5 dager

Vanskelighetsgrad

Lett

– Ser du hytta, spør guiden på vei inn Adolfbukta. Øynene leter intenst, og hjernen forsøker å fange noe som kan ligne et husly for natten. Men verdens nordligste kommersielle hytte er nærmest umulig å se. I stedet fylles synsfeltet av den mektige Nordenskiöld-breen foran oss.

Verdens nordligste

Så dukker den plutselig opp, Nordenskiöld Lodge. Fint plassert i morenene til venstre for breen. Med stolte fjell som bakgrunnsteppe, som en liten perle som nesten går i ett med omgivelsene. Båten setter oss i land og drar videre i ishavet. Og her står vi, omgitt av en total stillhet. Skuldrene senker seg, og alle sansene er åpne mot et helt spesielt arktisk eventyr.

Bo i villmarken

Vet du hvor intens blåfargen er i en tusen år gammel isbre? Har du padlet mellom krystallklare formasjoner fra den samme breen? Har du sittet rundt bålet i midnattssolen, omgitt av mektige fjell og dine nærmeste turvenner?

Nordenskiöld Lodge har én helt spektakulær beliggenhet i Norge. Og i kombinasjon med Isfjord Radio ytterst i havet i vest, er dette en fullstendig opplevelse av Svalbard. Det er et nært møte med nysgjerrig sel, majestetisk hval, gryntende hvalross og hektisk fugleliv. Det er Halvor Bakkes vakre interiør inspirert av den arktiske fargepaletten, og det er velsmakende mat basert på lokale råvarer.

Eksotiske Arktis

Det er de ekte og nære møtene som gjør noe med oss. Isfjord Radio Adventure Hotel, den gamle radiostasjonen som nennsomt er omgjort til et delikat hotell, i kombinasjon med perlen Nordenskiöld Lodge, er et eksotisk, arktisk eventyr som setter seg dypt i sjelen og minnet.

5-dagers arktisk eventyr

Mektig og vilt vakkert.