Okshornarn. Foto: Tobias Bjørkli

Opplev eventyrøyene Senja og Dyrøy

Finn overnattingen som passer deg best; store rorbuer med plass til hele kohorten eller kanskje luksusovernatting for far & mor?

Sesong

Hele året

På 69 grader nord finner du et vilt og vakkert landskap, både på innersida og yttersida, i Senja-regionen. Opplev den kontrastfylte og dramatiske naturen med spisse fjell som stuper rett ned i de dype fjordene, små fiskevær og kritthvite strender; alt innen et par timers kjøretur. Nasjonal turistvei tar deg langs den svingete og majestetiske yttersida, hvor kjente utsiktspunkt og arkitekt designede toalettbygg ligger på rekke og rad.

Nasjonal turistveg / Okshornan. Foto: Helen Sund

Senja og Dyrøy er fortsatt litt uoppdaget og de store avstandene mellom bygdene og de autentiske fiskeværene gjør at det ikke virker folksomt. Man kan nyte både overnatting, turgåing og gode måltider uten å måtte stå i kø. Her flyter alt i et avbalansert og rolig tempo.

Okshornarn Foto: Tobias Bjørkli / Visit Senja region

Unik overnatting og gjestfrihet

I regionen fokuseres det på god og personlig service, og de fleste overnattingsstedene er familiedrevne bedrifter. Her blir du umiddelbart tatt vare på og blender inn som en del av det lokale livet. Hvert sted har sin egen historie, og det bugner av gode opplevelser straks du går ut døren. Det anbefales et opphold på minst 3 døgn for å finne den rette stemningen og roen i en ellers hektisk hverdag.

Her hos oss finner du alt fra glamping, rorbuer og praktiske små hytter til flotte hoteller med det lille ekstra på den eksklusive siden, samt unike overnattingssteder ulikt noe annet – noe for enhver smak. Det tilbys aktiviteter som fisking, SUP, kajakk, el-sykling, guidete turer, merkede turstier og historiefortelling som setter prikken over i’en på oppholdet. Her kan storfamilien eller vennegjengen samles for kvalitetstid!

Visit Senja Region

Ta kontakt for et skreddersydd opphold som passer din gjeng best.
Velkommen til Senja-regionen, hele året!