Finn roen i sjøkanten på Sør-Senja

Nyt stillhet og bølgeskvulp i moderne og komfortable hytter med turmuligheter rett utenfor døra.

Sesong

Hele året

Senja Arctic Lodge er en naturlig base for gode opplevelser. I vår lille familiebedrift er imøtekommenhet og personlig service er viktig for oss, og vi ønsker å bidra til å tilrettelegge ditt opphold på best mulig måte. Vi skreddersyr gjerne et opplegg for deg med ulike aktiviteter – SUP og båtturer i skjærgården er noen av klassikerne som bør oppleves, i tillegg til avslapping i vår koselige sauna og Jacuzzi etter endt tur. I samarbeid med lokale aktører kan vi også tilby catering på deilig tradisjonell lokalmat.
Hyttene, saunaen, jaccuzien og grillhytta ligger skjermet, og du kan «høre» stillheten. Ingen lyd- eller lysforurensning.

Rett utenfor døra finner du utallige vandreturer, både for de aller minste og for de som ønsker å få hjertepumpa til å slå litt ekstra. Du kommer deg i tillegg til andre siden av øya på ca 1 time, dersom du ønsker å utforske og oppleve «bucket list» severdighetene som blant annet den kjente fjellrekken Okshornan langs Nasjonal Turistvei.

Senja er Norge i miniatyr som kan by på spektakulær natur og opplevelser for liten og stor. Øya er ennå full av uberørte og uoppdagede perler som kan nytes. Ekte og ren glede skapes i møtet med nordlyset, hvalen, maten og mørketidslyset på vinteren eller midnattssol, bølgeskvulp, hvite strender og majestetiske fjelltopper om sommeren.

Yttersiden er preget av dramatiske fjell som stuper rett ned i havet, men også av idyllisk skjærgård og flotte sandstrender. På innsiden finner man fruktbar jord og et vennlig landskap med bølgende åser og bjørkeskog. Inne i dalene ligger trivelige bygder og småbruk. Sør-Senja er berglendt med svaberg og furuskog. Her ligger også Ånderdalen Nasjonalpark.

Senja Arctic Lodge

Senja Arctic Lodge ligger i sjøkanten med fantastisk utsikt over fjord og fjell i den sørlige delen av vakre Senja.