Havfiske i Lyngen

Har du lyst å prøve deg på en skikkelig fisketur? Få gutta eller jentegjengen med og reis på en real fisketur til XLyngen.

Sesong

Mai-oktober

Varighet

2-7 dager

Vanskelighetsgrad

Lett

Her har dere alt tilrettelagt for en uforglemmelig opplevelse for å styrke flokken og dra ut på Lyngenfjorden for å prøve fiskelykken. Å dra på fisketur er jo litt vilt og gir deg mulighet til å høste fra naturens beste råvare. Her får dere samlet dere å oppleve noe nytt i lag på deres årlige tur. Ha en konkurranse hvem som får den største eller mest unike fisken. Storkveita er alltid en av favorittene.

Ute på havet får dere kjenne på den friske havlufta og se Lyngalpene stupe i havet. Nord-Fugleøya er hekkested for den flotte Lundefuglen som er et vanlig syn ute på fjorden.

XLyngen tilbyr deg overnatting i komfortable rorbuer og leiligheter, våre båter er ypperste kvalitet og tar deg ut til de beste fiskeplassene. Vi har det dere trenger for å dra på fisketur, lei en fiskestang av oss og få fisketips på kjøpet.

Vi hjelper gjerne med å vise hvordan dere kan ta vare på fangsten. Etterpå kan dere tilberede en helt fersk fiskerett med kos i lag på bryggekanten. Hos oss kan dere samles og ha det artig, etter en tur ut på fjorden er det godt å kunne ta seg en herlig dampsauna og slappe av i vårt utendørs spa bad.

XLyngen

XLyngen har 5 hytter/rorbuer og 2 leiligheter til leie, like nede ved fjorden. Fra XLyngen har du et godt utgangspunkt for opplevelser i Lyngsalpene sommer som vinter.