Narvik Hotel Wivel

Det lille hotellet i hjertet av Narvik

Sesong

Hele året

Narvik Wivel hotell ligger midt i sentrum av Narvik. Hotellet åpnet i 2019 etter en gjennomgående renovering. Det ligger i gåavstand til alt av fasiliteter som kjøpesenter, lekepark og turområder. Ønsker du å oppleve aktiviteter som verdens nordligste dyrepark eller ønsker mer informasjon om familievennlige turløyper hjelper vi deg gjerne.

Vi tilbyr flotte familierom til hyggelige priser, og alle rommene inkluderer Wi-Fi og TV. Rommene er nyoppusset med gode senger og ikke minst tilbyr vi en god frokost som en perfekt start på dagen. Selv om vi er et lite hotell, så gjør vi oss flid med frokosten. Her vil du alltid finne både varme og kalde retter, frokostblandinger, yougurth, brød og det meste man måtte ønske av pålegg. Melk, juice, kaffe og te hører selvsagt til.

Det står også alltid te og kaffe, vafler eller annen kjeks/kake tilgjengelig for våre gjester. Vi har også sykler som våre gjester kan låne helt gratis for å utforske Narvik by.

Hjertelig velkommen til Narvik Hotel Wivel – i hjertet av Narvik

Narvik Hotel Wivel

Om du er på utkikk etter et sentralt beliggende hotell i Narvik med hyggelig personale, nyoppussede rom, gode senger og god frokost så trenger du ikke lete lenger.