Narvikfjellet – Opplevelser for den aktive familien hele året!

68 grader nord for polarsirkelen finner du Norges råeste bakgård – Narvikfjellet.

Sesong

Hele året

Vanskelighetsgrad

Lett – middels – vanskelig, avhengig av aktivitet

Varighet

1 time – 1 dag, avhengig av aktivitet

Narvikfjellet er en aktivitetsleverandør som tilbyr naturbaserte opplevelser for hele familien hele året. Bli med på frikjøring i skogen, lær grunnleggende skiteknikk, eller kjenn på spenningen i Linken Klatrepark.

Ta med hele familien på fjelltur i midnattssol, la barna terpe sykkelteknikk på en gøyal måte i pumptracken, eller nyt hverandres selskap under et godt måltid pa Fjellheisrestauranten 656 moh.

Den nye gondolbanen (2019) gjør fjellet, utsikten og aktivitetene tilgjengelig for alle hele året, og er en fantastisk opplevelse i seg selv!

Vinter og vår med ski, topptur, kjelkekjøring og nordlys

Narvikfjellet er Nord-Norges største alpinanlegg, fremtidens arena for VM i alpine grener, et velkjent heisbasert frikjøringsmekka og barnas eget fristed med Sneff Snow Park. Anlegget har en av Skandinavias største fallhøyder, og er unikt plassert innerst i Ofotfjorden. Gondolbanen tar dere opp til 656 moh, hvor hele familien kan oppleve å nærmest stå på ski rett ned i fjorden. Spenning og mestring for store og små!

Sommer med sykkel, vandring og midnattssol

I sommerhalvåret er Narvikfjellet selve utgangspunktet for sykling og vandring, med enkel adkomst fra Narvik by. Ta med deg familien opp på fjellet med gondolbanen, vandre videre oppover eller følg Fjellveien ned til byen igjen. På Fjellheisrestauranten 656 moh. kan barna dykke ned i isdisken mens de voksne nyter stillheten og utsikten. Kanskje dere har tatt med sykler og vil teste en av vare sykkelløyper?

Velkommen til Narvikfjellet.

Narvikfjellet

Narvikfjellet er Nord-Norges største alpinanlegg med en skisesong som strekker seg fra mørketid og nordlys i november, til midnattssol og sommerskikjøring i juni.