Opplev Reisa Nasjonalpark – En naturelskers paradis

Er du en natur elsker og ute etter ditt neste eventyr? Reisa nasjonalpark kan by på det meste, og vi hjelper deg med å tilrettelegge ditt eventyr.

Sesong

Juni- oktoer

Vanskelighetsgrad

Medium til krevende, etter ønske

Ønsker du å nyte stillheten mens du glir sakte gjennom nasjonalparken i kano? En guidet dagstur til Imofossen med vandring og besøk av flere landemerker i nasjonalparken? Eller kanskje en vandretur på nordkalottruten og historisk vandrerute? Ditt ønske i Reisa Nasjonalpark er vi behjelpelig med å gjennomføre og lager et opplegg tilpasset deg og turfølget ditt.

De buldrende fosser

Vi arrangerer elvebåtturer i Reisa Nasjonalpark. Vår topptur er dagsturen helt inn til Imofossen. På denne turen opplever du det beste av nasjonalparken. Vi tar deg med på en spennende elvebåttur gjennom nasjonalparken, med stopp på alle kjente landemerker. Som blant annet Bergmaleriene i Sieimma og mektige Mollisfossen. Videre går ferden til Naustihytten, hvor vi parkerer elvebåten og bytter til tur bekledning. Vi vandrer så 1,5time langs spennende stier, over broer og opp stiger til vi er framme ved Imofosssen, hjertet av Reisaelva og nasjonalparken.

Kanopaddling på Reisaelva er frihet

Gli rolig forbi fossefall og bratte fjellsider, mens du nyter stillheten og utsikten av mektig natur. Hvis du ønsker å utforske Nasjonalparken i ditt eget tempo er kano å anbefale. Langs elven ligger flere åpne hytter man kan benytte seg av, om man ønsker en tur over flere dager. Vi transporter turfølget ditt å kanoer inn i nasjonalparken, så kan dere padle ned i ønsket tempo. Kanskje dere ønsker å vandre til Reisa nasjonalpark på nordkalottruten, og padle ned elven? Da kan vi levere kanoer til ønsket sted og tidspunkt.

Foto: Amazing Troms

Reisa Nasjonalpark, en Grand-canyon.

Reisa Nasjonalpark er Norges svar på «Grand Canyon»! Reisaelva som er en anerkjent villaks elv, har gjennom årtusener formet et juv lignende dalføre, med bratte fjellsider som brått ender i Reisaelva. Med sine store buldrende fossefall, mektig urørt natur og frodig grønn skog, er Reisa Nasjonalpark en unik natur opplevelse. Vi anbefaler et besøk ved Mollisfossen eller en vandretur til Imofossen. Ønsker man å utforske på egenhånd, er kanopadling gjennom nasjonalparken det perfekte valget.

Godt merkede og gode stier

Langs Reisaelva og inn i nasjonalparken går nordkalottruten og historisk vandrerute. Dette er godt merkede og velholdte stier. De er knyttet sammen i et stort nettverk av stier og hytter, som gjør dette til den foretrukne plassen for en lengre vandreturer. Vi kan transportere deg og turfølget ved hjelp av elvebåt til ønsket startpunkt for deres tur.

Amazing Troms

Ønsker du å utforske Reisa nasjonalpark?