Overnatting i 360° glassiglo.

Unn deg og din kjære litt luksus en sommernatt ved Målselva.

Sesong

Hele året

I Nord-Norge pleier vi ofte snu døgnet på hodet i de lyse sommernettene. Du finner neppe noe bedre sted å gjøre dette enn i vår komfortable glassiglo, sammen med den du holder høyest.
Her kan du kombinere natur med komfort, og være innendørs og nyte utsikten samtidig som du nærmest har følelsen av å være utendørs.

Igloen ligger omgitt av trær like ved den idylliske Målselva, en av Norges beste lakseelver.
Den er av høy standard, med 360° utsikt, komfortabel dobbeltseng og gode lenestoler, og du finner en høyttaler du kan koble deg til for å nyte litt romantisk musikk. Innendørsklimaet kontrolleres ved hjelp av en varmepumpe som også fungerer som aircon, hvis det, mot normalen her i Nord-Norge, skulle bli altfor varmt. Sengetøy og håndklær er naturligvis inkludert. Om du ønsker privatliv, kan du dra forbi gardinene og lukke verden ute.

Dusj og toalett finnes i det nylig renoverte gammehuset, ikke mange meter unna.

Om du ønsker full avslapning, kan du få alle måltider servert. Om du foretrekker å lage egen mat, kan du handle inn selv, eller vi kan bringe deg en grillpakke du kan tilberede i gammelhuset eller på utegrillen.

To vakre daler ligger like ved; Rostadalen og Dividalen nasjonalpark, og her finner du flotte områder for turer til fots eller på sykkel. Målselva er dessuten et paradis for fiskeentusiaster. Vi anbefaler at du kjører hit i egen bil om du ønsker å benytte deg av disse spennende mulighetene.

Tromsø Safari

Hos oss finner du et bredt utvalg av herlige aktiviteter hele året, som vil gi deg gode minner for livet.